Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerŞahan Gökbakar Recep ivedik 5'ten Ne Kadar Kazandı?

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar Recep ivedik 5’ten Ne Kadar Kazandı?

Recep İvedik 5 filmi ile serinin son filmini piyasaya sunan Şahan Gökbakar, tüm seri ile yüksek bir ücret kazanmayı da başardı. Özellikle Recep İvedik 5 ile gişede rekorlara imza atan ve yüksek izlenme oranlarına ulaşan Şahan Gökbakar’ın toplamda 7 milyon 217 bin kişi tarafından izlendiği açıklandı. Bu izlenme oranı ve gişedeki başarıya bakıldığında ise tek bir film ile Şahan Gökbakar’ın kazancı 85 milyon TL olarak belirtildi.

6 Şubat’ta Vizyona Girdi

6 Şubat tarihi itibariyle vizyonda olan ve Türkiye’nin pek çok farklı bölgesinde beyazperdede oynayan Recep İvedik 5, vizyona girdiği ilk hafta itibariyle 1 milyon 890 bin kişi tarafından izlenmişti. Bu rakam özellikle tüm zamanların en iyi açılış rekorunu kırma noktasında da büyük bir başarı elde etti. Önceki rekor yine Recep İvedik serisinden bir filme aitti.

Recep İvedik 4 vizyona girdikten sonra ilk açılış haftasında 1 milyon 641 bin kişi tarafından izlenmişti. Bu açıdan bakıldığında Recep İvedik 5 tüm seviyedeki filmleri geçmeyi başardı. Üstelik Recep İvedik 4 filmi 20 hafta boyunca 7 milyon 369 bin kişi izlerken Recep İvedik 5 şimdiden bu rakamı geçmeyi başardı. 8 haftanın geride kalması ile birlikte Recep İvedik 5 filmini 7 milyon 217 bin kişinin izlediği öğrenildi. Özellikle Recep İvedik 5 filminden Şahan Gökbakar’ın 85 milyon TL gibi çok yüksek bir gelir elde etmesi, tek bir film üzerinden çok ciddi gelir sağlanabileceğinin de görülmesi sağladı. Tek bir filmden elde edilen kazanca bakıldığında, özellike tüm seri sonunda Şahan Gökbakar’ın maddi açısından çok başarılı bir projeye imza attığı da net bir şekilde görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler