Ana SayfaÜnlülerYusuf Güney’den Kenan Işık Mesajı: Gelmek İstemiyor

İlgili Postlar

Yusuf Güney’den Kenan Işık Mesajı: Gelmek İstemiyor

Astral seyahatler yaptığını söyleyerek Türkiye’de dikkat çeken Yusuf Güney, Kenan Işık’ın astral seyahatten dönmek istemediğini söyledi. İşte detaylar.

Uzay, dünya ve astral seyahat gibi konularda yaptığı açıklamalarla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yusuf Güney, ilginç açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Astral seyahat yaptığını ve uzaya gidip geldiğini söyleyen Yusuf Güney, 2014 yılından beri komada olan Kenan Işık hakkında açıklamalar yaptı

2014 Yılından Beri Komada

Kim Milyonar Olmak İster adlı yarışmanın sunuculuğunu yapan Türkiye’nin usta oyuncularından birisi olan Kenan Işık, 2014 yılında geçirdiği kaza sonucunda yoğun bakıma alınarak tedavi altına alınmıştı. Şiddetli çarpma nedeniyle kafa travması geçiren oyuncu komada. Doktorları ve ailesinin uyanmasını beklediği Kenan Işık, evinde tıbbi imkanlar dahilinde tedaviye devam ediyor. Ancak Yusuf Güney’in yaptığı yeni açıklamalar durumu çok daha esrarengiz hale getirdi. Daha önce Kenan Işık’ın astral seyahatte olduğunu ve kaybolmuş olabileceğini söyleyen Yusuf Güney, şimdi ise farklı bir açıklama yaptı.

Yusuf Güney’den Kenan Işık Mesajı: Gelmek İstemiyor
Yusuf Güney’den Kenan Işık Mesajı: Gelmek İstemiyor

“Gelmek İstemiyor”

Astral seyahati çok büyük bir mutluluk durumu olduğunu söyleyen sanatçı, Kenan Işık’ın durumundan memnun olduğunu ve bu nedenle de geri gelmek istemediğini ifade etti. “Bir çocuğun ilk doğduğu anda annenin onu kucağına alıp sarıldığı an var ya o Nirvana, onu düşünün onun bin katı bir mutluluk astral seyahat. Bu yüzden Kenan abi astral seyahatten gelmek istemiyor” diyerek durumu özetleyen Yusuf Güney, bu açıklamaları ile kısa üre içerisinde sosyal medyada ilgi çekmeyi başardı.

Önceki açıklamalarında astral seyahati, bedenden ruhun ayrılıp zaman sınırı olmaksızın dolaşması olarak tanımlayan Yusuf Güney, gezegenler arasında da dolaşabildiğini söylemişti. Sanatçının açıklamaları sonrasında astral seyahat ile ilgili farklı tartışmalar gündeme gelirken Kenan Işık’ın astral seyahate nasıl çıktığı, bilinçsiz olarak bunun nasıl yaşanabileceği sorgulandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler