Ana SayfaÜnlülerBade İşçil Öyle Bir İtirafta Bulundu Ki…

İlgili Postlar

Bade İşçil Öyle Bir İtirafta Bulundu Ki…

Aşk hayatı, fiziği ve sosyal medya pozlarıyla konuşulan Bade İşçil, katıldığı bir programda özel hayatına dair dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Son günlerde farklı isimlerle anılan Bade İşçil, Türkiye’de Barbie olarak anılıyor. Güzelliği, fiziği ve rol aldığı projelerdeki başarılı performansıyla adından sık sık söz ettiren Bade İşçil, en son Saadettin Saran ile anılmıştı. İkilinin aşk yaşadığı konuşulsa da bu konuda bir açıklama gelmedi. Ünlü oyuncu, Ahmet Mümtaz Taylan’ın büyük beğeni kazanan Empati programına katıldı. Programda projelerinden aşk hayatına kadar detaylı ve samimi açıklamalarda bulunan Bade İşçil, yaptığı itirafıyla da herkesi şaşırttı.

Bade İşçil Öyle Bir İtirafta Bulundu Ki…
Bade İşçil Öyle Bir İtirafta Bulundu Ki…

Projelerin Sevilen İsmi Olmuştu

Türkiye’de büyük ilgi gören projelerde yer alan Bade İşçil, Ezel, Ufak Tefek Cinayetler ve Aşk 101 gibi yapımlarda ekranlara gelmişti. Son dönemlerde çok fazla teklif almasına rağmen televizyon ekranlarına dönüş yapmayan ünlü oyuncu, güzellikle ilgili bir soruya özel bir itirafta bulunarak cevap verdi. Lise yıllarında güzelliği nedeniyle arkadaşları arasında sorun yaşadığını söyleyen Bade İşçil, güzelliğine çok fazla dikkat etmediğini ve varlık sebebinin güzellik olmadığını söyledi. Arkadaşlarıyla arasında yaşadığı sorunlara değinen oyuncu, “Varlık sebebim güzel olmak değil, öyle yaşamıyorum… Bir yere kadar takıldığım noktalar oldu, kızlarla arkadaşlıklarımda eşlerinden; yani sevgililerinden kıskandıkları zamanlar oldu lise zamanlarında… Anlamsız buluyordum, kendini soyutluyorsun, kız arkadaşlarından daha çok erkek arkadaşlarla geçinebiliyordum çünkü daha düz mantık, ‘ay o tehlike, şöyle baktı’ diye bile yorumluyorlardı çünkü, etraflarında olursam tehlike yaratabilirim gibi görüşmelerine çağırmazlardı, dışlandığımı hissederdim. Güzellik işte burada sorun… Empati kurarken kendimi düşündüm…” diyerek bu konudaki düşüncelerini aktardı.

Güzelliğin insan hayatında yaratabileceği sorunlara değinen ünlü isim, programda aşk hayatıyla ilgili çok fazla detay vermedi ve gündemdeki iddialara değinmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler