Ana SayfaÜnlülerÜnlü Futbolcu Bebeğinin Yüzü İlk Kez Paylaşıldı

İlgili Postlar

Ünlü Futbolcu Bebeğinin Yüzü İlk Kez Paylaşıldı

Futbolcu İlhan Mansız ve Lela Leyla yeni bebeklerinin sevincini yaşarken ilk kez yüzünün fotoğrafını paylaştı. İşte o fotoğraflar…

Türkiye’de bir döneme damga vuran ve Beşiktaş ile efsane olmayı başaran İlhan Mansız, yeni bebek sevinci yaşıyor. Daha önce evlilik yapan ve çocuğu olan Mansız, en son Lela Leyla ile hayatını birleştirmiş ve mutlu bir yaşam sürdüğünü dile getirmişti. Sevgilisinin hamile kalması sonrasında doğum öncesinde evlilik yapan İlhan Mansız doğum sonrasında minik bebekleriyle fotoğraf paylaştı.

Ünlü Futbolcu Bebeğinin Yüzü İlk Kez Paylaşıldı
Ünlü Futbolcu Bebeğinin Yüzü İlk Kez Paylaşıldı

Imre Leon Mansız

Geçtiğimiz aylardaki açıklamalarında yeni bebeklerinin ismini belirlemediklerini söyleyen İlhan Mansız fotoğraf paylaşımı ile bebeklerine koydukları ismi de açıklamış oldu. Azerbaycanlı eşi Lela Leyla ile bebeklerine Imre Leon Mansız ismini koymaya karar veren İlhan Mansız, mutlu aile saadeti fotoğrafı ile sosyal medyada büyük beğeni aldı. Fotoğrafına ailemizin yeni üyesi Imre Leon Mansız notunu düşen İlhan Mansız kısa sürede yüksek beğeni ve tebrik aldı. Fotoğraflarda İlhan Mansız’ın kartal dövmesi de ilgi gördü ve futbola ilgi duyan pek çok kişi de bu detaya dikkat çekti.

Büyük Kızı 20 Yaşında

2004 yılında boşandığı eşi Nina Ritter ile olan evliliğinde ilk çocuk sevincini yaşayan İlhan Mansız’ın kızı 20 yaşında. Aimee adını verdikleri kız çocuğunun ardından Imre Leon Mansız adını verdiği yeni bir çocuğa daha sahip olan futbolcunun iki çocuğu arasındaki yaş farkı 20.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler