Ana SayfaÜnlülerİcardi’ye Laf Eden Batuhan Karadeniz’e Eski Sevgilisinden Şok İfşa

İlgili Postlar

İcardi’ye Laf Eden Batuhan Karadeniz’e Eski Sevgilisinden Şok İfşa

Sosyal platformlarda futbol yorumculuğu yapan Batuhan Karadeniz’e eski sevgilisinden şok ifşa geldi. İşte detaylar.

Türkiye’de bir dönem iyi performansıyla yıldızı parlayan ancak daha sonrasında çeşitli sorunlar nedeniyle büyük düşüş yaşayan Batuhan Karadeniz, futbol yorumculuğu yapıyor. YouTube gibi platformlarda yayınlanan dijital programlarda gündemdeki gelişmeleri ve maçları yorumlayan Batuhan Karadeniz, son programlarından birisinde Galatasaray’ın başarılı oyuncusu Mauro Icardi’ye yönelik sözler söylemişti.

Ateşli Sahnelere Sert Çıktı

Batuhan Karadeniz, Wanda Nara ve Icardi’nin Instagram üzerinden paylaştığı, ateşli sahnelerin olduğu videoyu eleştiren Batuhan Karadeniz, Türkiye’deki ahlaki değerlere dikkat çekti. Böyle bir videonun paylaşılamayacağını söyleyen Batuhan Karadeniz “Bu ülkenin de bir ahlaki değerleri var kardeşim. Bu ahlaki değerleri görmezlikten gelemezsin. Böyle bir video paylaşamazsın. Yazıklar olsun” diyerek yorumda bulunmuştu. Bu sözler sosyal medyada büyük yankı uyandırırken Batuhan Karadeniz’in eski sevgilisinden sürpriz bir çıkış geldi.

İcardi’ye Laf Eden Batuhan Karadeniz’e Eski Sevgilisinden Şok İfşa
İcardi’ye Laf Eden Batuhan Karadeniz’e Eski Sevgilisinden Şok İfşa

Aleyna Eroğlu’ndan Batuhan Karadeniz’e Şok Çıkış

İcardi ile Wanda Nara’nın müzik klibine yaptığı yorum sonrasında Batuhan Karadeniz’in bu sözlerine ilk tepki eski sevgilisinden geldi. Sevgili oldukları dönemde çeşitli şiddet iddiaları ile gündeme gelen Batuhan ve Aleyna çifti, bu iddiaların ardından ayrılmıştı. Bu duruma vurgu yapan Aleyna Eroğlu açıklamasında “Gelin bu ahlaksız diyen insanı biraz inceleyelim. Eski sevgilisine defalarca şiddet uygulamış, eski sevgilisinden borç diye para alıp o parayı vermemiş, otel odasında bir kızla yakalanıp eski sevgilisiyle dalga geçmiş, sonra koluna taktığı yeni kız arkadaşını TikTok’daki abilere ayarlamaya çalışmış… Yani ben anlayamadım kim ahlaksız… Sen ahlakla ilgilenene kadar bugün mahkemen var ona git” dedi. Sosyal medyada büyük destek gören Aleyna Eroğlu, sosyal medya klibi hakkındaki tartışmalara farklı bir boyut kattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler