Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın’dan Kira İsyanı

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Kira İsyanı

Demet Akalın sabah programında kiracısıyla yaşadığı sorunları anlatarak sitem etti. Ünlü oyuncunun tepkisi sosyal medyada gündem oldu.

TV8’de Jess Molho ile her gün program yapan ve ekranlara gelen Demet Akalın evindeki kiracıyla yaşadığı sorunları ekranlara taşıdı. Ekonomik açıdan zorlu bir dönemde ev sahibi olduğunu ve şu anda evini kiraya verdiğini söyleyen Demet Akalın, kiracısının tavrını ve 5 bin TL’lik kira üzerinden yaşadığı problemleri anlattı.

Demet Akalın’dan Kira İsyanı
Demet Akalın’dan Kira İsyanı

“Sen Kimsin?”

5 bin TL’ye evini kiraladığını söyleyen Demet Akalın, zam konusunda ortak bir karara varamadıklarını ve yaşanan sorunlar nedeniyle durumun mahkemeye taşınacağını söyledi. “Devletin ev sahibi ve kiracı olayına kalıcı bir çözüm bulması gerekiyor.” diyerek ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sorunlara yönelik çağrıda bulunan Akalın, “Benim kiracım 5 bin TL’ye oturuyor. 5 bin liraya bugün bir yere gidiyorsun dört kişi, üç-dört bin lira hesap geliyor. Kiracım evimde 5 bin liraya oturuyor. Ben bunu canlı yayında söylediğim için; adamın ukalalığına bak emlakçıya gidip ‘Programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim.’ Sen kimsin ki? Ev benim! Ve adam bunu söyleyebiliyor. Acayip sinirliyim. Ben o evi almak için gece gündüz çalıştım. O zaman mankenlik yapıyordum, ayakta bekliyordum 10-12 saat… İlk aldığım evlerden. Millete yaka iğnesi takıyordum, herkesin ağız kokusunu çekiyordum. Onu krediyle ödedim. Sen gidip ‘Programda benden bahsetti, zam yapmaktan vazgeçtim’ diyeceksin. Ben de ‘ver’ dedim avukata sinir oldum.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler