Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerTV 8 13 Nisan Perşembe 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV 8 13 Nisan Perşembe 2017 Yayın Akışı

TV 8 13Nisan Perşembe 2017 yayın akışı ile yine birbirinden iddialı ve eğlenceli yapımları ekranlara getirmeye devam ediyor. Her gün farklı bir yayın akışı ile izleyenlere sunulan TV 8, aynı zamanda iddialı yapımları, yarışmaları ve filmleri ile de dikkat çekiyor.

İşte TV 8 13 Nisan Perşembe 2017 Yayın Akışı  

13 Nisan Perşembe yayın akışı kapsamında özellikle güne Günaydın Doktor adlı yapımı ile başlanıyor. 07.00 itibariyle başlayan programın ardından ise çizgi film Maşa İle Koca Ayı ekranlara geliyor. 08.15 itibariyle Oynat Bakalım tekrar bölümüyle yayınlanırken Aramızda Kalmasın canlı olarak 09.30 itibariyle ekranlara geliyor.

İşte Benim Stilim adlı moda programı ise aynı saatinde 12.30 itibariyle yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Arkasından ise 16.30 Survivor Panorama canlı bir şekilde yayınlanıyor.

TV 8 13 Nisan Perşembe 2017 yayın akışı kapsamında özellikleri sinema kuşağı ekranlara getiriyor. Düğün Dernek 2 sünnet ile geceyi sürdürecek olan TV 8, 00.45 itibariyle tekrar yayınlar ile günü sonlandırıyor.

Gece saatlerinde yayınlanacak olan tekrar programları kapsamında İşte Benim Stilim, Survivor Panorama ve Çok Güzel Hareketler Bunlar TV 8 ekranlarında yayınlanıyor. TV 8 ekranlarında en çok izlenen yarışmalardan olan Survivor, Perşembe günü ekranlara gelmeyeceği gibi özellikle O Ses Türkiye gibi yarışmaların da sona ermesi nedeniyle sinema filmine yer verilecek. Özellikle Türkiye’de sevilen ve yüksek izlenme oranlarına ulaşan Düğün Dernek sünnet Perşembe akşamları ekrana getirilecek. Düğün Dernek ilk filmi ile Türkiye’nin komedi filmleri arasında üst sıralara yerleşmeyi başarırken, ikinci filmde de  çizgi aynı şekilde devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler