Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerMadame Web Netflix’te Yayınlanacak mı?

İlgili Postlar

Madame Web Netflix’te Yayınlanacak mı?

Bugün Madame Web vizyona giriyor. Filmi dijital platformlarda izlemek isteyenler ise Madame Web Netflix’te yayınlanacak mı sorusunu araştırıyor.

Madame Web, Marvel Comics’in karakteri olan Madame Web’i konu alıyor. 2024 yapımı film, Türkiye’de bugün vizyona girdi. Amerikan süper kahramanı Madame Web’in başından geçen hikayeyi anlatan filmin yapımcılığını Columbia Pictures ve Di Bonaventura Pictures üstlenirken film aslında bir seri filmin devamı. Öyle ki Sony tarafından çekilen Spider-Man Evreni’nin 4. filmi, Madame Web oldu. Yönetmen koltuğunda S. J. Clarkson’un yer alması film için beklentileri yükseltti. Zira yönetmen daha önce dünyada büyük popülerlik kazanan Collateral, Jessica Jones, Succession, Orange Is the New Black, Dexter, Anatomy of a Scandal dizilerinde yönetmenlik koltuğunda oturmuştu.  Bu nedenle Madame Web’in de klasikler arasında yer alması bekleniyor.

Madame Web Oyuncuları Kim?

Madame Web oyuncuları şöyle;

Madame Web’te başrolde Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Emma Roberts, Isabela Merced, Tahar Rahim ve Mike Epps

Madame Web Netflix’te Yayınlanacak mı?
Madame Web Netflix’te Yayınlanacak mı?

Madame Web Konusu Ne?

Madame Web, Dakota Johnson oyunculuk performansıyla ekranlara geliyor. Geleceği görmeye başlayan Madame Web, gizemli bir grupla bağlantı kuruyor. Yaşanacak olayları görmesi nedeniyle olaylara engel olmaya çalışan Madame Web, sağlık görevlisi olarak zor bir görevi üstlenir. Madame Web’in filmde karşısına ise Ezekiel Sims çıkar.

Madame Web Netflix’te Yayınlanacak mı?

Madame Web Netflix’te yayını için herhangi bir planlama bulunmuyor. Vizyon sonrasında Sony tarafından çekildiği için filmin Disney+ platformunda yayınlanacağı açıklandı. Önümüzdeki 2 ay sonrasında Disney+ platformunda yer alacak filmi isteyenler burada da izleyebilir. Filmin Netflix’te yayınlanması beklenmiyor. Bir değişiklik olduğu takdirde detayları aktaracağız.

Madame Web fragmanı ise şöyle;

Bugün vizyona giren diğer filmler için tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler