Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerNetflix'teki En İyi Korku Filmleri (Güncel 2024)

İlgili Postlar

Netflix’teki En İyi Korku Filmleri (Güncel 2024)

Netflix hesabı olan ve korku filmi izlemek isteyenler için güncel filmler arasından en Netflix’teki en iyi korku filmleri listesini derledik.

Netflix, zengin kütüphanesiyle abonelerine izlemek istedikleri türlerde farklı seçenekler sunuyor. Eğer korku ilmi izlemeyi tercih ediyorsanız Netflix’teki en iyi korku filmleri listesinden bir seçim yapabilirsiniz.

İşte Netflix’te İzleyebileceğiniz En İyi Korku Filmleri

It (2017)

O olarak Türkçe’ye çevrilen filmde, Stephen King’in romanından esinlenme bulunuyor. Jaeden Martell, Sophia Lillis, Wyatt Oleff ve Jack Dylan Grazer gibi oyuncularıyla dikkat çeken film, izleyenleri her anda ürpertmeyi başarıyor. Filmde Derry kasabasında yaşanmaya başlanan gizemli olaylar ve bu olayların arkasındaki isim üzerinden başlayan bir hikaye anlatılıyor.

Resident Evil (2002)

Çıkış tarihi eski olmasıan rağmen izlemeyenlerin mutlaka izlemesi gereken korku filmlerinden birisi olan Resident Evil, insanlığı tehdit eden bir virüs sonrasında bu virüsle mücadele eden bir komando ekibini konu alıyor. Korku temasının yanı sıra aksiyon türünün de en iyilerinden birisi olan Resident Evil, oyuncuların etkileyici performansıyla çok daha dikkat çekiyor.

Train to Busan (2016)

Güney Kore yapımlarını sevenler için en iyi seçeneklerden birisi olan Train to Busan,bir zombi salgını sırasında yaşananları anlatıyor. Hızlı tren ile kızıyla birlikte yolculuk yapan Seok-Woo’nun hikayesini ekranlara taşıyor.  Korkunun yanı sıra heyecanıyla da izleyenleri ekranlara kilitleyen Train to Busan, izleyen herkesi etkilemeyi başarmış yapımlar arasında.

X (2022)

Yakın tarihli korku filmi X, yaşlı bir çiftin ıssız bir bölgedeki çiftlik evinde yaşananları anlatıyor. Pornografik içerikler için tercih edilen bu çiftlik evi bir süre sonra başkalarının da dikkatini çekiyor ve böylece korku dolu bir hikaye başlıyor.

The Pope’s Exorcist (2023)

2023 yapımı olan The Pope’s Exorcist, çekim teknikleri ve hikayesiyle dikkat çekmeyi başarıyor. Başrollünde Russel Crowe olması ise filmdeki beklentileri yükselten bir detay. Doğaüstü bir olayın ele alındığı filmde,  Vatikan’ın Baş Şeytan Çıkarıcısı Baba Gabriele Amorth’un başına gelen bir olay ile başlayan hikaye örgüsü ele alınıyor.

Suzzanna: Kliwon Friday Night (2023)

2023 yapımı bir diğer film ise  Suzzanna: Kliwon Friday Night. Karanlık büyüyle öldürülen ve sonrasında ruh olarak genç bir kadının bedeninde yeniden hayata dönüş yapan bir kadının hikayesi işleniyor. İntikam için yeniden dirilen bu kadının her adımı tam anlamıyla korkunç…

El Conde (2023)

Listenin son sırasında ise El Conde yer alıyor. 200 yaşında olan ve diktatör olarak kabul gören vampir Augosto Pinochet’e odaklanan filmde, karanlık figürün hayatını sonlandırmaya çalışması anlatılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler