Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerJoker 2 Filminin Yeni Görsellerinde Lady Gaga Dikkat Çekti

İlgili Postlar

Joker 2 Filminin Yeni Görsellerinde Lady Gaga Dikkat Çekti

Joker 2 için geri sayım başladı. Film için yeni paylaşılan görsellerde ise Lady Gaga dikkat çekti. İşte detaylar.

DC evreni için en gözde ve ikon olarak kabul gören karakterlerden birisi Joker. Bugüne kadar vizyonda ve diğer sanatsal çalışmalarda büyük ilgi gören Joker karakteri için yeni film projesi Joker 2 adıyla vizyonda olacak. İlk filmi 2019 yılında yayınlanan film, 2024 itibariyle yeniden beyazperde de yer alacak. ilk filmdeki Joaquin Phoenix performansı öylesine beğenilmişti ki film Oscar ödülü dahi almıştı. Bu hamle sonrasında filmin seri olarak devam edeceği de kesinleşmişti. Aradan geçen yılların ardından Joker 2 için çalışmalara başlandı. Yeni filmde de iddialı olduğu şimdiden görülen Joker 2 kadrosunda Lady Gaga yer alıyor. Joker 2 film görsellerinin paylaşılması ve bu görsellerde Lady Gaga’nın da yer alması filmin görselleriyle bile konuşulmasını sağladı.

Joker 2 Filminin Yeni Görsellerinde Lady Gaga Dikkat Çekti
Joker 2 Filminin Yeni Görsellerinde Lady Gaga Dikkat Çekti

Joker 2 Ne Zaman Vizyona Girecek?

Joker 2 için yapılan son resmi açıklamalarda filmin 4 Ekim 2024 tarihi itibariyle vizyona gireceği belirtilmişti. Şu anda çalışmaların devam ettiği projede 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel fotoğraflar paylaşıldı. İlk filmde olduğu gibi Todd Phillips’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Lady Gaga gibi başka bir ikon ismin filmde yer alması beklentileri de arttırdı.

Paylaşılan fotoğrafta “Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun” notuna yer verildi. Fotoğrafta ise Joker karakteri ile Joaquni Phoenix ve Harley Quinn karakteriyle Lady Gaga yer aldı. Film için paylaşılan bu kare, çok küçük bir detay olarak görülse de Joker hayranlarını sevindirmeye yetti.

Film hakkında farklı bir bilgi paylaşılmadı. Ancak bugüne kadar gelen bilgiler Joker 2’nin müzikal tadında bir eser olacağını gösteriyor. Bu nedenle Joker 2’de izleyenleri bol bol dans ve müzik bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler