Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerSinemaya Gideceklere Müjde: 16 Şubat Cuma Vizyona Yeni Filmler Giriyor

İlgili Postlar

Sinemaya Gideceklere Müjde: 16 Şubat Cuma Vizyona Yeni Filmler Giriyor

16 Şubat Cuma günü vizyona girecek yeni filmler belli oldu. Hafta sonu sinemaya gitmeyi planlayanlar için işte yeni film seçenekleri…

16 Şubat Cuma günü itibariyle vizyona girecek yeni filmlerle ilgili tanıtımlar yapıldı. Birbirinden farklı filmlerin vizyona girecek olması, farklı film türlerine ilgi duyanlara hitap ediyor. Böylece 7’den 70’e sinemaya gitmek isteyen herkes için iddialı yapımlar mevcut.

İşte 16 Şubat Cuma Vizyona Girecek Filmler

Kral Şakir: Devler Uyandı

Çocukların çok sevdiği karakterlerden olan Kral Şakir yeni sinema filmiyle vizyona geliyor. Kral Şakir: Devler Uyandı olarak adlandırılan yeni filmde, teknoloji temalı bir hikâye anlatılıyor. Teknoloji firmasının sahibi Harun’un içerisine giren kötü bir savaşçı, Harun’un kurduğu orduyu dünyayı ele geçirmek için kullanmayı amaçlar. Ancak Şakir ve ailesi bu zorlu savaşta yine kötülerin karşısındadır ve birbirinden zorlu macera başlar.

Zaferin Rengi

Vizyona girecek bir diğer film ise uzun zamandan beri beklenen Zaferin Rengi. Fenerbahçe Futbol Takımı’nın kuruluşuna ışık tutan bu filmde Fenerbahçe ile Birleşik Krallık işgal kuvvetleri arasında oynanan maç ve elde edilen zafer anlatılıyor. Anadolu’daki işgal dönemlerine ve Fenerbahçe’nin kuruluş aşamalarının anlatıldığı film, 1919 yılına farklı bir bakış açısı sunuyor.

Madame Web

Bilim kurgu izlemeyi sevenler için bu haftanın iddialı seçeneği Madame Web. 3 genç kadının başından geçenlerin anlatıldığı filmde, kadınların tehlikeler karşısında süper kahramanlara dönüşmesi farklı bir anlatım ile ekranlara taşınıyor.

C Takımı

Haftanın bir diğer yerli yapımı ise C Takımı olacak. Eski bir kabadayı ve hırsız Necmi’nin bir grup ile yaşadıkları anlatılıyor.  Grubun yaşadıkları yer yer eğlenceli anlar sunuyor.

Hatıran Yeter

Baha ve Yeşim arasındaki aşkı anlatan Hatıran Yeter filmi, aşkın engel tanımadığını bir kez daha izleyenlere gösteriyor. duyma ve konuşma engeli bulunan Baha ve Yeşim’in hayatlarında yaşadıkları zorluklar, aşklarını yaşamları için karşılarına çıkan engeller filmde tek tek işleniyor.

Bob Marley: One Love

Haftanın vizyona girecek son filmi ise Bob Marley: One Love. Bob Marley’in hayat hikayesini anlatan film, biyografi türünde bir  eser. Müziğe ve Bob Marley’e sevgi duyanların seveceği bir yapım olan Bob Marley: One Love, ünlü sanatçının hayatındaki zorlukları ve başarıya giden yolda yaşadıkları anlatıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler