Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerPokemon'un Yeni Kısa Filmi Çıktı

İlgili Postlar

Pokemon’un Yeni Kısa Filmi Çıktı

Pokemon için yeni yıla özel olarak hazırlanan kısa film gösterime girdi. Yeni proje izleyenlerden tam not almayı başardı.

Pokemonlar, çıkış yaptığı ilk yıldan itibaren günümüze kadar popülerliğini korumaya başardı. Farklı oyun, dizi, film ve projelere uyarlanan Pokemonlar için son olarak bir kısa film hazırlandı. Dakikalar sürmesin rağmen büyük beğeni kazanan kısa filmin, bir film olarak hazırlanması dahi istendi.

Ay Yeni Yılına Özel Pokemon Kısa Filmi

Pokemon için Ay yeni yılını kutlamak için hazırlanan anim tarzındaki kısa film, Asya bölgesinde büyük ilgi gördü. Ay Yeni Yılı, Çin, Kore, Vietnam gibi Asya ülkelerinde çok önemli olduğundan dolayı bu temayı kullanan Pokemon kısa filmi de izleyenleri etkilemeyi başardı.

Pokemon'un Yeni Kısa Filmi Çıktı
Pokemon’un Yeni Kısa Filmi Çıktı

10 Şubat itibariyle başlayan kutlamalar ile paralel olarak gösterime gören Pokemon’un kısa filmi Tadaima olarak adlandırıldı. Ben Geldim olarak Türkçe’ye çevrilebilecek olan kısa film, YouTube üzerinden gösterime girdi. Resmi kanallar aracılığı ile izleyicilere sunulan kısa filmde Pokemonlar insanlar gibi günlük işler yaparken karşımıza çıkıyor.

Pokemon Tadaima Konusu Ne?

Tadaima’da insanlar gibi çalışan, insanların günlük hayatta yaşadığı sorunları yaşayan Pokemonlar, Ay Yeni Yılı’nı kutlamak için hazırlıklar da yapıyor. Ay Yeni Yılı için hazırlıklar yaparken mutlu anlar yaşayan Pokemonlar, bu kısa film ile insanlarla daha yakın bir temas kuruyor. Pokemon kısa filmini izleyenler ise normal hayatta Pokemonlar yaşasa nasıl olur gibi soruları da sosyal medyaya taşıdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler