Ana SayfaDizilerFragmanda Gösterildi, O Oyuncu Arka Sokaklar'a Geri Döndü!

İlgili Postlar

Fragmanda Gösterildi, O Oyuncu Arka Sokaklar’a Geri Döndü!

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde ünlü oyuncunun diziye geri döndüğü görüldü. İşte detaylar.

Türkiye dizi tarihinin en iddialı yapımlarından birisi olan Arka Sokaklar, 19. Sezonuyla ekranlarda yer alacak. Çekimlerin devam ettiği dizide diziyle özleşen isimlerden birisi olan Şevket Çoruh ile yeniden anlaşma sağlanabileceği konuşuluyordu. Ünlü Oyuncu Arka Sokaklar’a Geri Dönüyor haberiyle duyurduğumuz yeni gelişmede, anlaşma ile ilgili somut bir durum yaşandı.

17 Sezon Dizide Rol Almıştı

Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinde 17 yıl boyunca rol almıştı. Dizinin en eski isimlerinden birisi olan ünlü oyuncu, 17 sezonun ardından yeni projelerde yer almak adına projeden ayrılmıştı. Arka Sokaklar dizisinin sevenleri bu ayrılıktan hoşnut kalmazken bu durum yoğun eleştiri almıştı. Şimdi ise ünlü oyuncu yeniden diziye dahil oldu. Oyuncunun yer aldığı projede ilk fragman paylaşıldı. Fragmanda ön plana çıkarılan Şevket Çoruh’un diziye dahil olduğu bu kareler ile duyuruldu.

Fragmanda Gösterildi, O Oyuncu Arka Sokaklar'a Geri Döndü!
Fragmanda Gösterildi, O Oyuncu Arka Sokaklar’a Geri Döndü!

2006 ve 2022’de Oynamıştı

Türkiye’deki en uzun soluklu dizi projelerinden birisi olan Arka Sokaklar bu alanda kırılması zor rekorlara imza attı. Şevket Çoruh da 2006 yılında başladığı diziye 2022 yılına kadar aralıksız devam etti. Mesut Komiser rolüyle ekranlarda yer almaya başlayacak olan Şevket Çoruh için dizi hikayesinde Komiser Mesut’un yeniden merkeze döndüğü belirtiliyor.

Tetikçinin Oğlu ve Korkma Ben Yanındayım gibi dizilerin kısa sürede final yapması oyuncunun diziye dahil olmasında etkili oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler