Ana SayfaDizilerYunus Emre ve Aleyna Yok Artık Dedirtti! Açık Açık…

İlgili Postlar

Yunus Emre ve Aleyna Yok Artık Dedirtti! Açık Açık…

Survivor All Star’da dün akşam açık arttırma vardı. Yunus Emre ve Aleyna’nın yaptığı ise izleyen herkese yok artık dedirtti.

Survivor All Star’da dün akşam ödül oyunu sonrasında kırmızı takım +1000 peso ile açık arttırma oynadı. İki takım oyuncularının para ve yemek dengesini kurmaya çalıştığı açık arttırma oyununda Yunus Emre ile Aleyna arasında yaşananlara Acun Ilıcalı dahi kayıtsız kalamadı ve ikiliye uyarı geldi.

Yunus Emre ve Aleyna Arasında Neler Yaşanıyor?

Yarışmanın ilk gününden beri ikilinin yakınlığı ve birbirine karşı temas etmekten kaçınmaması dikkat çekiyordu. Bu konuda ilk uyarı Yunus Emre’nin eşi Beria Özden’den gelirken geçtiğimiz günlerde de Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi, iletişim ödülünde benzer bir uyarıda bulundu. Aleyna’ya “Yunus Emre’den uzak” diyen annesine rağmen ödül oyununda yaşananlar ikili hakkında soru işaretlerini arttırdı. Zira Aleyna bu uyarıya karşı sadece “Hepsi arkadaşım, tamam” demekle yetindi.

Yunus Emre ve Aleyna Yok Artık Dedirtti! Açık Açık…
Yunus Emre ve Aleyna Yok Artık Dedirtti! Açık Açık…

Çikolatalı Pastayı Paylaştı

Açık arttırmada 650 peso karşılığı çikolatalı pasta alan Yunus Emre, bu yemeğini Aleyna ile paylaştı. Diğer yarışmacıların da dikkatini çeken bu duruma karşı Acun Ilıcalı uyarıda bulundu. “Yemek paylaşması yoktu. Siz yine berabere döndünüz. Takımca yiyin diye vermedik yemeği. Arkadaşlar, paylaşım yok yemeklerde. Geri al pastanı Yunus Emre. Kendin yiyebilirsin.” diyerek çifti uyaran Acun Ilıcalı’ya yanıt ise Aleyna’dan geldi. Böyle bir uyarının yapılmadığını belirten Aleyna’ya karşılık Acun Ilıcalı ise “Onu herhalde tahmin edersiniz diye düşündük” yanıtını verdi.

İkilinin bu hareketleri sosyal medyada geniş yer buldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler