Ana SayfaDizilerEsra Erol'daki Dadı Meryem Olayı Ne? Tüm Türkiye’yi Şok Eden Gelişmeler

İlgili Postlar

Esra Erol’daki Dadı Meryem Olayı Ne? Tüm Türkiye’yi Şok Eden Gelişmeler

Esra Erol’da programında tüm Türkiye’yi şok eden Dadı Meryem olayı işleniyor. İşte cinayetlerle, olaylarla dolu Dadı Meryem olayı…

ATV’nin sevilen gündüz kuşağı programlarından olan Esra Erol’da şok üstüne şok yalandı. Programa katılan Mehmet Altun, eşiyle barışmak istediğini söyledi. Eşi Rabia Altun’un programa bağlanmasıyla birlikte yaptığı açıklamalar olayı çok farklı boyuta taşıdı. Eşinin kendisini Dadı Meryem ile aldattığını söyleyen Rabia Hatun, açıklamalarıyla herkesi şoke ederken Dadı Meryem’in geçmişinin ortaya çıkmasıyla Türkiye’de büyük bir gündem oluştu.

Dadı Meryem’in Geçmişi Karanlık Çıktı

Programda Dadı Meryem’in araştırılması ve gelen ihbarlar sonrasında oldukça ilginç ve herkesi şok eden gerçekler ortaya çıktı. Bilgilerin gelmesinin ardından Esra Erol, Dadı Meryem’e gizlediğiniz bir şeyler var mı diye sorarak kendisinin anlatmasını istedi. Ancak Dadı Meryem gizlediği hiçbir şeyin olmadığını söylemesi üzerine Esra Erol gerçekleri tek tek açıkladı.

Esra Erol'daki Dadı Meryem Olayı Ne? Tüm Türkiye’yi Şok Eden Gelişmeler
Esra Erol’daki Dadı Meryem Olayı Ne? Tüm Türkiye’yi Şok Eden Gelişmeler

16 yaşındayken 8 yaşındaki bir kız çocuğunu diri diri gömerek öldürdüğü ortaya çıkan Dadı Meryem’in üstelik erkek olduğu ve hapishaneden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği öğrenildi. Geçmişteki adı Serkan olduğu anlaşılan Dadı Meryem, cinsiyet değiştirdikten sonra ise dadı olarak çalışmaya başlamış. 9 yıl hapis cezası çeken ve sonrasında cinsiyet değiştirerek geçmişini gizlemek isteyen Dadı Meryem’in çocukların yanına yaklaşmaması gerektiğini söyleyen Esra Erol’un bu açıklamaları ihanet ile birbirini suçlayan aileyi de çok şaşırttı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler