Ana SayfaDizilerİnci Taneleri Dizisinde Aleyna Kimdir? Aleyna’yı Canlandıran Zilan Duru Kimdir?

İlgili Postlar

İnci Taneleri Dizisinde Aleyna Kimdir? Aleyna’yı Canlandıran Zilan Duru Kimdir?

Türkiye’de ekranlarda yüksek reyting oranları alan İnci Taneleri dizisine Aleyna karakteri dahil oldu. Peki İnci Taneleri Aleyna Zilan Duru kimdir?

İnci Taneleri, Kanal D’de yayınlanmaya başlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi gördü. Dizinin konusu kadar oyuncuları ve performansları da gündem oldu. Dizide, Azem Yücedağ’ın cezaevinden çıktıktan sonraki süreçte yaşadıkları anlatılıyor. Dizide konu ilerlediği gibi yeni oyuncular da kadroya dahil oluyor. Bu isimlerden birisi de Zilan Duru oldu. Aleyna karakteri ile İnci Taneleri’nde rol almaya başlayan oyuncu hem kendisi hem de karakteri ile merak uyandırdı.

İnci Taneleri Aleyna kimdir?

İnci Taneleri Aleyna karakteri, dizide Sırat’ın sevgilisi olarak ortaya çıktı. Önceki bölümlerde Sırat’ın telefonla konuşması sırasında yeni bir ismin daha diziye dahil olacağı ortaya çıkmıştı. Telefon ile görüşmesinde  ”Aleyna, balım… Sen benim niye aklımdan hiç çıkmıyorsun…” diyerek Aleyna karakterine ilk göndermeyi yapmıştı.

İşte o anlar…

Aleyna’nın dizide kaç bölümde rol alacağı, dizideki diğer karakterlerle nasıl bir ilişki kuracağı henüz bilinmiyor. Ancak Aleyna karakterine rol verecek oyuncu Zilan Duru sosyal medyada büyük ilgi gördü.

İnci Taneleri Dizisinde Aleyna Kimdir? Aleyna’yı Canlandıran Zilan Duru Kimdir?
İnci Taneleri Dizisinde Aleyna Kimdir? Aleyna’yı Canlandıran Zilan Duru Kimdir?

Zilan Duru Kimdir?

Zilan Duru, 20 Temmuz 1988’de Diyarbakır’da dünyaya geldi. Oyunculuğa 2006 yılında başlayan ve genç yaşta dikkat çeken isimlerden birisi olan Zilan Duru ilk kez Acemi Cadı adlı dizide rol almıştı. Projelerdeki başarılarının yanı sıra 2010 Avon Yüz Güzeli seçilmiş ve pek çok ödüle de layık görülmüştü. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan oyunu aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünden de mezun oldu.

Oyuncunun rol aldığı diziler şöyle;

  • 2024 – İnci Taneleri
  • 2013 – Muhteşem Yüzyıl
  • 2011 – Derin Sular
  • 2011- Kir
  • 2010 – Lale Devri
  • 2007 – Kuzey Rüzgarı
  • 2006 – Acemi Cadı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler