Ana SayfaDizilerYunus Emre'nin Jet Ski Kazasının Faturası Ağır Oldu

İlgili Postlar

Yunus Emre’nin Jet Ski Kazasının Faturası Ağır Oldu

Survivor All Star 2024’te deniz kazası da yaşandı. İşte Yunus Emre’nin yaptığı hata ve yaşanan maddi zarar…

Survivor All Star 2024’te büyük ödül oyununu kazanan kırmızı takım olmuştu. Turks ve Caicos Adaları’nda lüks bir villada konaklama hakkı kazanan oyuncular aynı zamanda su sporlarını da yapabilme hakkına sahip olmuştu. Kırmızı takım ödül öncesinde büyük heyecan yaşasa da ödül sırasında büyük bir tehlike atlatıldı. Survivor All Star 2024’te Yunus Emre jet ski kazası yaparak bir imkansız olaya daha imza attı. Ancak kazanın ardından yapılan açıklamalar ve Acun Ilıcalı’nın ifadeleri dikkat çekti.

Yunus Emre Nagihan’ı Öldürüyordu!

Villadaki konaklama sırasında yarışmacıların tercihi jet ski turları oldu. Eve yerleştikten sonra denizde dolaşmaya çıkan yarışmacılar büyük bir tehlike ile karşı karşıya kaldı. Kullandığı jet ski’nin kontrolünü kaybeden Yunus Emre, Nagihan’ın üzerine doğru gitmeye başladı. Herkes Yunus Emre’nin kontrolünü sağlamasını beklese de Nagihan ile Yunus Emre’nin jet skileri çarpıştı. Çarpma sonrasında Nagihan’ın jet skisi ortadan ikiye bölünerek kullanılamaz hale gelirken iki yarışmacı da büyük bir şok yaşadı.

Yunus Emre'nin Jet Ski Kazasının Faturası Ağır Oldu
Yunus Emre’nin Jet Ski Kazasının Faturası Ağır Oldu

Yunus Emre Nagihan’a çarparak yarışmacıyı büyük bir tehlikeye atarken kazada şans eseri iki isim de yaralanmadı ve kaza maddi hasarla sonuçlandı. Bu anlarda büyük korku yaşayan Nagihan konuyla ilgili konseyde “Öldürüyordu beni, öyle gözü kör geldi ki. Bu adamla hiçbir şey yapılmaz. Abi ölüyordum lan ölüyordum” dedi. Yunus Emre’ye sert çıkışta bulunan Nagihan’ın ardından benzer bir açıklama da Acun Ilıcalı’dan geldi.

Yunus Emre’ye Yeni Yasak

Konseyde yapılan görüşmelerde Acun Ilıcalı Yunus Emre’ye yeni bir ceza verildiğini belirterek “Bundan sonraki herhangi bir ödülde kazandığın ödülde asla ve asla herhangi bir araçla buluşturmayacağız seni” dedi. 3 milyon TL’lik maddi hasarın oluştuğu kazada prodüksiyon devreye girdi. Yunus Emre’nin 400 bin TL aldığı Survivor’dan bunun kesilebileceği de konuşulanlar arasında.

Yunus Emre ile Nagihan’ın yaşadığı bu kaza sosyal medyada da geniş yer buldu. Kaza görüntülerinin paylaşılmasının ardından Yunus Emre’nin ilk defa jet ski kullanmış olabileceği öne sürüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler