Ana SayfaKültür ve SanatÜnlü Oyuncu Arka Sokaklar'a Geri Dönüyor

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Arka Sokaklar’a Geri Dönüyor

Arka Sokaklar ile adı özleşen isimlerden Şevket Çoruh, projesinin sona ermesinin ardından eski dizisinden yeniden teklif aldı. İşte detaylar.

Türkiye’de televizyon dizi tarihinin “en”lerinden birisi olan Arka Sokaklar, Kanal D’deki yayın hayatına devam ediyor. 19. sezon için hazırlıkların devam ettiği dizide dizinin sevilen karakterlerinden birisi olan Şevket Çoruh ile yeniden anlaşma sağlanması adına girişimde bulunulduğu öğrenildi.

Şevket Çoruh Diziden Ayrılmıştı

Geçtiğimiz sezonlarda diziden ayrıldığını duyuran Şevket Çoruh, daha sonrasında Korkma Ben Yanındayım dizisi ile ekranlara gelmişti. Ancak dizinin erken final kararı almasıyla birlikte boşta olan Şevket Çoruh’a Arka Sokaklar ekibinden teklif geldi. Dizinin 19. sezon çekimleri için anlaşma sağlamak isteyen yapım ekibinin Şevket Çoruh ile görüşmelerinden olumlu sonuçlar aldığı öne sürüldü.

Ünlü Oyuncu Arka Sokaklar'a Geri Dönüyor
Ünlü Oyuncu Arka Sokaklar’a Geri Dönüyor

Arka Sokaklar Sonrasında Dikiş Tutmadı

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar dizisinden ayrıldıktan sonra ilk olarak Tetikçinin Oğlu dizisinde başrol olarak yer almıştı. Bu projenin ardından Korkma Ben Yanındayım adıyla farklı bir projede yer alan Şevket Çoruh, projelerin erken final kararı alması sonrasında ekranlarda uzun soluklu bir projede yer alamadı.

Diziyle bağdaşan isimlerden birisi olan Şevket Çoruh’un yeniden diziye katılacak olması dizi takipçilerini de sevindirmiş durumda. Henüz resmi bir açıklama yapmayan tarafların önümüzdeki günlerde konuyla ilgili detayları paylaşması bekleniyor. 19. sezonuyla ekranlara gelecek Arka Sokaklar dizisi bugüne kadar 16 sezon boyunca Şevket Çoruh ile ekranlara gelmişti. Diziye uzun yıllar boyunca emek veren Şevket Çoruh’un kurduğu bağ nedeniyle teklifi kabul etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler