Ana SayfaÜnlülerCinayetteki sır perdesi aralandı! Vatan Şaşmaz 3 kez sırtından 1 kez ensesinden...

İlgili Postlar

Cinayetteki sır perdesi aralandı! Vatan Şaşmaz 3 kez sırtından 1 kez ensesinden vuruldu

Eski sevgilisi cinayetindeki sır perdesi her geçen dakika daha da fazla aralanıyor. Eski sevgilisi Filiz Aker tarafından silahla vurularak öldürülen ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz’ın üç defa sırtından, bir defa da ensesinden vurularak can verdiği ortaya çıktı. Olayın tüm detayları haberimizde…

Sır perdesi aralanıyor

Sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, dün akşam saatlerinde İstanbul Beşiktaş’taki Conrad Otel’de eski sevgilisi Filiz Aker tarafından silahla vuruldu. Olayın üzerinden geçen her dakika, sır perdesi daha fazla aralanıyor, detaylar bir bir ortaya çıkıyor.

Vatan Şaşmaz nasıl öldürüldü?

Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker, Aker’in kaldığı otelin odasında buluştu. Odaya önce Filiz Aker, ondan yaklaşık üç dakika sonra da Vatan Şaşmaz girdi. Sohbet eden ikili bir süre sonra tartışmaya başladı. Odadan ayrılmak için kapıya doğru gitmeye çalışan Vatan Şaşmaz, eski sevgilisi Filiz Aker tarafından dört defa ateşlenen silahla vuruldu. Vatan Şaşmaz, eski sevgilisinin silahından çıkan kurşunlarla üç defa sırtından, üç defa da ensesinden olmak üzere dört defa vuruldu.

Vatan Şaşmaz odanın kapısına gitmeye çalışmış

Silah seslerini duyan otel görevlileri hemen odaya koştu. Kapının açılması ile birlikte acı gerçek ortaya çıktı. Görevliler, içeri girdiklerinde Vatan Şaşmaz’ı kapıya bir metre kadar uzaklıkta yerde kanlar içinde yatarken, katili Filiz Aker’i de odadaki yatağın üzerinden alnından bir el ateş edip kendini vurmuş halde buldular.

Filiz Aker kimdir?

Vatan Şaşmaz kimdir?

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler