Ana SayfaÜnlülerOrganizatör Nedim Delibaş, canlı yayında Vatan Şaşmaz-Filiz Aker ilişkisinin detaylarını anlattı

İlgili Postlar

Organizatör Nedim Delibaş, canlı yayında Vatan Şaşmaz-Filiz Aker ilişkisinin detaylarını anlattı

Dün gece feci şekilde can veren Vatan Şaşmaz’ın organizatörü Nedim Delibaş, canlı yayında Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker ilişkisine dair detayları paylaştı. Delibaş, Merhum Vatan Şaşmaz’ın,katili Filiz Aker ile 2015 yılına kadar ilişkilerinin devam ettiğini, sonrasında Şaşmaz’ın ayrılmak istemesine rağmen Aker’in onu rahat bırakmadığını iddia etti. İşte detaylar…

Ünlüler dünyası şokta

Dün akşam saatlerinde İstanbul Beşiktaş’taki Conrad Otel’de eski sevgilisi Filiz Aker tarafından silahla vurularak öldürülen Vatan Şamaz, ünlüler dünyasında sevenlerini yasa boğdu. Olayın detaylar bir bir gün yüzüne çıkarken, yaşanan şok olay karşısındaki şaşkınlık hala daha devam ediyor.

Vatan Şaşmaz’ın organizatörü Nedim delibaş, televizyon ekranlarında yayınlanan bir programın canlı olarak yayınlanan bölümüne telefon ile bağlanarak Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker ilişkisinin detaylarını anlattı.

Vatan Şaşmaz neden öldürüldü?

Nedim Delibaş, Vatan Şaşmaz ve katili Filiz Aker’in bir süre aşk yaşadığını, ancak 2015 yılında ayrıldıklarını açıkladı. Bu aşkın bitmesinin nedeninin Vatan Şaşmaz’in evlenmesi olduğu öğrenildi. Filiz Aker, Vatan Şaşmaz’ın ayrılmak için diretmesine rağmen ayrılmak istememiş, ilişkisine devam etmek istemiş. Vatan Şaşmaz, Filiz Aker tarafından bir türlü rahat bırakılmamış. Hatta Vatan Şaşmaz, Filiz Aker için “Bu kadın beni katil edecek, başımı derde sokacak.” diyerek isyan etmiş.

Vatan Şaşmaz’a takıntılı şekilde aşk duyan Filiz Aker, dün akşam saatlerinde Vatan Şaşmaz’ı İstanbul Beşiktaş’taki Conrad Otel’e çağırdı. Aralarında çıkan tartışmanın ardından silahla vurarak öldürdü.

Vatan Şaşmaz kimdir?

Filiz Aker kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler