Ana SayfaDedikodu6 ayda 43 kilo veren şarkıcı Güllü, canlı yayında sırrını açıkladı!

İlgili Postlar

6 ayda 43 kilo veren şarkıcı Güllü, canlı yayında sırrını açıkladı!

Altı ayda tam 43 kilo vererek inanılmaz bir değişim yaşamış olan ünlü şarkıcı Güllü, katıldığı canlı yayın programında nasıl kilo verdiğini anlattı. Güllü, kilo vermesinin sırrını sevenleri ile paylaştı. İşte şarkıcı Güllü’nün inanılmaz değişimi ve nasıl kilo verdiği… Uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz fantezi müziğin güçlü isimlerinden Güllü, ekranlarda göründü. Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen magazin programı Renkli Sayfalar’ın canlı yayın konuğu olan Güllü, inanılmaz değişimi ile şaşırttı.

güllü

Oldukça zayıflamış ve fit bir vücuda sahip olduğu dikkat çeken güzel şarkıcı, altı ayda nasıl 43 kilo verdiğini canlı yayında açıkladı. Programda ciddi bir trafik kazası geçirdiğini açıklayan Güllü, belinin kırıldığını ve ölümden döndüğünü söyledi. Kazanın ardından iki ay boyunca yatağa bağlı olarak yaşayan Güllü, tedavi sürecinde sıkıntılı günler yaşadığını ve bu süreçte kilo verdiğini anlattı. Yatağa bağlı olduğu dönemde “kinoa” isimli tahıldan yararlandığını ifade eden şarkıcı, kilo vermeyi bu tahıl ile gerçekleştirdiğini açıkladı. Bunun yanı sıra beslenmesine de dikkat ettiğini dile getirdi. Şarkıcı Güllü, tam 43 kilo vererek 50 kiloya düştü.

Herkesin kendisini ameliyat oldu sanmasına yanıt veren Güllü, “Mide ameliyatı olmadım ama zayıflamak için kullanılan bakliyatlardan yararlandım.” diye konuştu. Güllü, zayıflamış hali ile usta sanatçı Muazzez Ersoy’a benzetilince, “Son zamanlarda bunu çok duymaya başladım. Herkes beni Muazzez Ersoy’a benzetiyor.” dedi. İşte Güllü’nün eski ve yeni hali…

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler