Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerBüşra Pekin Film İçin Kilo Verdi

İlgili Postlar

Büşra Pekin Film İçin Kilo Verdi

Kolonya Cumhuriyeti filmde rol alan Büşra Pekin’in özellikle paylaşılan son fotoğrafları oldukça dikkat çekti.

Kilolu hali ile akıllarda kalan ve film için ciddi bir kilo kaybı yaşadığı görülen Büşra Pekin’in bu halleri tüm görenlerde şaşkınlık etkisi yarattı. Kolonya Cumhuriyeti’nde Çağlar Çorumlu ile başrolleri paylaşan ve Mualla adı verilen bir karakteri canlandıran oyuncu, üstelik aksiyon dolu filmde oldukça başarılı bir şekilde hünerini sergilemiş durumda.

Kilo Verdi, Saçını Boyattı

Kolonya Cumhuriyeti’ndeki film için kilo vermek zorunda kalan Büşra Pekin’in, bunun için oldukça sıkı bir diyet yaptığı ve spora ağırlık verdiğini öğrenildi. Rol için saçlarını sarıya boyatan Büşra Pekin, yeni haliyle hayranları tarafından da oldukça sevildi.

Büşra Pekin Değişikliği Anlattı!

Geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili açıklama yapmak durumda kalan başarılı oyuncu, özellikle değişimin herkesin merak ettiğini fakat sadece kilo vererek saçlarının rengini değiştirdiğini söyledi. 1 Nisan tarihinde vizyona girecek film için hazırlıkların son aşamalarda olduğu da öğrenilirken Kolonya Cumhuriyeti filminin ilk paylaşılan görüntüleri oldukça dikkat çekti.

Özellikle başrollerinde Çağlar Çorumlu, Büşra Pekin gibi oyuncuların bulunması ve Mahir İpek gibi önemli kişilerin oyuncu kadrosunda bulunması, filmin daha fazla dikkat çekmesini sağlıyor. 21 Nisan tarihi itibariyle film için kritik süreç başlayacağı gibi özellikle Kolonya Cumhuriyeti ile gişede nasıl bir performans sergileneceği de merak ediliyor. Güldür Güldür yazar ekibinde bulunan Murat Kepez tarafından yönetilen film,özellikle yönetmen için de bir ilk olma özelliğini taşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler