Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerDüğün dernek 2: Sünnet 13 Nisan Perşembe TV 8’de

İlgili Postlar

Düğün dernek 2: Sünnet 13 Nisan Perşembe TV 8’de

Beyazperdenin sevilen filmlerinden olan Düğün Dernek 2: Sünnet 13 Nisan Perşembe günü TV 8 ekranlarında yayınlanacak. Özellikle Acun Ilıcalı tarafından TV 8 kanalının satın alınması, sinema sektörü için de oldukça olumlu bir etki yarattı. Öyle ki sinema kuşağı kapsamında Türkiye’nin en çok sevilen filmleri ücretsiz bir şekilde ekranlara getirilirken, 13 Nisan Perşembe günü itibariyle Düğün Dernek 2: Sünnet de TV 8’de yayınlanacağı belirtildi.

Düğün Dernek 2: Sünnet Yarın TV 8’de!

Saat 20.00 itibariyle TV 8 de yayınlanacak olan film izleyenleri kahkaha dolu bir gece yaşatacak. Özellikle sinemada yayınlandıktan sonra yüksek izlenme oranlarına ulaşan ve izleyen herkesin beğenisini kazanan Düğün Dernek 2: Sünnet ilk seride yaşanan heyecanı ve komedi aynı çizgide devam ettiriyor.

Selçuk Aydemir tarafından yönetilen film, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Rasim Öztekin gibi pek çok ünlü ismin de ekranlarda yer almasını sağlıyor. 2015 yılının en dikkat çeken filmlerinden birisi olarak görülen Düğün Dernek 2: Sünnet’te konu ise torununun sünnet edilmesi. İlk filmde oğlunun düğününü yaparak evlendiren İsmail, ikinci filmde torunu için sünnet hazırlıkları yapıyor. Ekip yeniden düğün yapabilmek adına bir araya gelirken, yine olaylar beklenmedik bir şekilde gelişiyor ve komedi, aksiyon ve macera Düğün Dernek 2: Sünnet filmi ile ekranlara geliyor. Düğün Dernek 2: Sünnet filmi 13 Nisan Perşembe günü saat 20.30 itibariyle TV 8 ekranlarında.

TV 8’de 13 Nisan Perşembe günü yayınlanacak olan filmin yanı sıra Tv 8’in yayın akışı için buraya göz atabilirsiniz.

TV 8 13 Nisan Perşembe 2017 Yayın Akışı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler