Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerŞah Mat 12 Nisan Çarşamba TV’de ilk kez TV 8’de!

İlgili Postlar

Şah Mat 12 Nisan Çarşamba TV’de ilk kez TV 8’de!

TV 8 sinema kuşağı kapsamında 12 Nisan Çarşamba akşamı televizyonda ilk kez Şah Mat adlı sinema filmini ekranlara getiriyor.

Saat 21.30 itibariyle yayınlanacak olan sinema filmi, tüm dünyada ilgiyle takip edilmiş ve yüksek izlenme oranlarına ulaşmıştı. 2015 yılında beyazperdede yayınlanan film gerilim türünün en önemli örneklerinden birisi olurken TV 8 ayrıcalığı ile ekranlara getirilecek olan televizyon filmi bu konuda gecenin en çok izlenen filmlerinden birisi olacak. Tim Woodward yönetmenliğindeki filmin oyuncu kadrosunda Danny Glover, Mischa Barton, Vinnie Jones gibi önemli isimler var.

Şah Mat Konusu Ne?

Amerika’daki büyük bir çetenin faaliyetlerini ekrana getiren filmde, özellikle birbirini hiç tanımayan 6 kişinin bir araya gelmesi ve özel bir plan ile banka soygununda buluşması farklı ve aksiyon dolu anların ekrana gelmesini sağlıyor. Banka soygununda plan kusursuz bir şekilde yapılmış olsa da son dakika da yaşanan olaylar, soygunun çok farklı bir şekilde sonuçlanmasını sağlıyor. Özellikle 6 ismin bir piyon olduğunu öğrenmesi ve bu konuda karşı hamle yapmaya başlaması Şah Mat filminin en can alıcı noktalarından bir tanesi.

Film için yapılan değerlendirmelerin büyük bir bölümünde filmin çok iyi bir kurguya sahip olduğu belirtilirken özellikle soygun filmleri türünde üst sıralarda yer alan yapımlardan birisi olarak gösteriliyor. TV 8 ile ekrana getirilecek olan filmin gecenin en çok izlenen ve yüksek reyting oranı alan yapımlardan birisi olması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler