Ana SayfaDedikoduPınar Altuğ'un Eşi Yağmur'la İlgili İtirafı Ortalığı Karıştıracak!..

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’un Eşi Yağmur’la İlgili İtirafı Ortalığı Karıştıracak!..

Güzel oyuncu Pınar Altuğ, 14 yıl önce nikah masasına oturduğu eşi Yağmur Atacan ile ilgili merak edilenleri tek tek anlattı. Güzel oyuncu Pınar Altuğ, Yağmur Atacan ile ilk flört ettikleri geçmişte bir arkadaşına, yaptığı itirafı anlatarak şoka uğrattı..Nasılmı? Detayları Haberimizde..

Pınar Altuğ Çileden Çıktı: Allah Belanızı Versin!

Pınar Altuğ’un Eşi Yağmur’la İlgili İtirafı Ortalığı Karıştıracak!..

Ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan’ın youtube kanalı konuğuydu. Hakkında her zaman merak edilenleri cevaplayan güzel oyuncu, mesleği, kızı Su ve eşi Yağmur Atacan hakkında çarpıcı itiraflarda da bulundu..

Pınar Altuğ kimdir?

Pınar Altuğ; “İş Almak İçin Kimseyle Flört Etmedim”

Pınar Altuğ, televizyona ilk adım attığı zamanları hatırlayarak hayatıyla ilgili şu şekilde bilgiler verdi; “17 yaşımda mankenlik yapmaya başladım. 19’umda Türkiye Güzeli seçildim. Daha ertesi gün sokağa çıkar çıkmaz herkes tanıdı. İş almak için kimseyle flört etmedim. Çıplak pozlar vermedim. Parayı tercih etmedim. Tüm bunları yapabilmemde annemin katkısı büyük oldu. Sağlam kadındı.” dedi.

Pınar Altuğ; “2 Gün Gönül Eğlendireceğim”

2008 senesinde Yağmur Atacan ile dünya evine giren  güzel oyuncu Pınar Altuğ, çıktıkları dönemlerinde yaşadığı bir olayı şu sözlere yer vererek anlattı; “Kocam Yağmur, magazinden, sosyal medyadan en uzak ve umursamaz insan. İlk flört dönemimizde yakın arkadaşlarımdan biriyle tanıştırdım. Bebek yüzlü ya ne yaptığının farkında mısın?’ diye sordu. “Evet, evlenecek halim yok, 2 gün gönül eğlendireceğim’ yanıtını verdim. Şu an 14 yıldır beraberiz…..”

Yağmur Atacan kimdir?

“Bunaldığımda Yurt dışına Türklerin olmadığı Yere Kaçıyorum”

Güzel oyuncu; “Hayatımdan memnunum. Çok bunaldığım zaman yurt dışına Türklerin olmadığı yerlere kaçıyorum. Kenar köşe yerlerde tatil yapmayı seviyoruz. Yağmur da benim gibi düşünüyor” dedi.

Pınar Altuğ’dan Bomba Cinsellik Açıklaması..

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler