Ana SayfaDedikoduPınar Altuğ Çileden Çıktı: Allah Belanızı Versin!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ Çileden Çıktı: Allah Belanızı Versin!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlara aldığı yorumlarlar gündeme gelen Pınar Altuğ bu sefer çileden çıktı. Ünlü oyuncu sosyal medya kullanıcısının yaptığı kötü yorum sonrasında sert tepki gösterdi. Olayın tüm detayları haberimizde…

Pınar Altuğ’dan Bomba Cinsellik Açıklaması..

Pınar Altuğ Çileden Çıktı: Allah Belanızı Versin!

Pınar Altuğ Kimdir?

Korona virüs sebebi ile uzun zamandır ev karantinasında olan ve bu süre zarfında sosyal medya hesabı üzerinden kızı Su ile birlikte mutfakta yaptıklarının videolarını  paylaşan Pınar Altuğ, bir kullanıcının yapmış olduğu yorum sonrasında çileden çıktı.

Pınar Altuğ’dan İddialı Pozlar!

Kızı ile paylaşımının altına “Zaten hep bir olmayan kalite peşindesin hep aynı kıyfaet tarzı. Giyecek başka bir b… yok zaten. Bir de utanmıyorsunuz ya! Meslekdaşınız bugün evladını kaybetti, sen hala daha iyi anne rollündesin. Ne yapsan da oluru yok bu durumun. Utanmazsın, vicdansızsın” yorumunu alan Pınar Altuğ bu sefer kötü yoruma sert cevap verdi.

Sibel Arna’nın Kanalına Konuk Olan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan’dan Bomba Açıklamalar!

Altuğ, ” Allah senin belanı versin! Kendi b… boğul inşallah! Hayatımda ilk defa birine böyle cümleler yazıyorum. Bu mantıkta olan herkes için gönlümün en derinden geçendir. Allah topunuzun belasını versin!” cevabıyla sosyal medyada gündem oldu. Pınar Altuğ’nun bu yorumu sevenleri tarafından “sonunda bu hale getirdiniz” şeklinde yorumlandı.

Pınar Altuğ Yağmur Atacan’ı Çocuk Gibi Azarladı!

Pınar Altuğ Çileden Çıktı: Allah Belanızı Versin!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler