Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ'dan Bomba Cinsellik Açıklaması..

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’dan Bomba Cinsellik Açıklaması..

Ünlü oyunculardan Pınar Altuğ’un cinsellik hakkındaki itirafı Magazin gündemini belirledi. Pınar Altuğ verdiği röportajda çok samimi açıklamalar yaptı. Detaylar Haberimizde..

Pınar Altuğ’dan İddialı Pozlar!

Pınar Altuğ’dan Bomba Cinsellik Açıklaması..

Ünlü sunucu ve oyuncu Pınar Altuğ, Hürriyete verdiği  bir röportajda kendisini ateşli olarak bulduğunu ve hayatta cinselliğin çok önemli olduğunu söyleyerek Magazin gündemini belirledi.

Pınar Altuğ: “Ateşliyim..Sarışınım…Uzun Bacaklıyım”

Türkiye’de bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın isimli dizisi Kanal D televizyonunda yeniden başlarken, başrol oyuncularından Pınar Altuğ, yine çok konuşulacak bir röportaja imza attı. Ünlü oyuncu kendisini ateşli bulmayanlara “Tam tersi ateşli bir kadınım. Sarışınım, uzun bacaklarım var” ifadeleriyle yanıt verdi.

pınar altuğ uzun bacak ile ilgili görsel sonucu

Pınar Altuğ kimdir?

“Türkiye güzeli de seçildiğiniz halde ateşli değil de evin sevimli kızı gibi algılanıyorsunuz…” sözlerine şu şekilde cevap verdi. : “Hiç öyle değil. Sen doğru insanlarla konuşmamışsın! Bir kere fiziksel özelliklerim gereği ateşliyim; sarışın, uzun boylu, uzun bacaklıyım… Ama ruhum hiç o seksapeli öne çıkarıp bir yere gelmeye uygun olmadı.”

pınar altuğ ile ilgili görsel sonucu

Pınar Altuğ: “Cinsellik Olmadan Hayat Olur mu?

“Cinsellik, hayatın dışında tuttuğunuz bir şey mi?” sorusunda ise Pınar Altuğ, “Tam tersi. Cinsellik olmadan hayat olur mu? Asla olmaz. Benim seksapelimi ön plana çıkarıp bununla iş yapmıyor olmam, ruhumun öyle olmadığı anlamına gelmiyor. Cinsellikle bir şeyleri ele geçirmeye ucuz buluyorum. Bir de mahrem olmayı seviyorum.”  diyerek iddialı bir cevap verdi.

pınar altuğ ile ilgili görsel sonucu

“Libidom Yüksek”

“Yani anne olup 40 yaşı geçtikten sonra bile libidonuz yüksek…” sözlerine ise şöyle cevap  verdi: “Herhalde. İşin o tarafını kullansaydım eğer, oooo… Ama bir şey elde etmek için seksapelimi değil, tatlı dil ve zekâmı kullanırım. Cinsellikle bir şeyleri ele geçirmeye ucuz buluyorum. Bir de mahrem olmayı seviyorum. Eğer kameraların önünde kocamın kucağına oturup öpmediğim için cinsiyetsiz addediliyorsam bundan memnunum.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler