Ana SayfaÜnlülerDomuz Gribi Olan Şarkıcı Nilüfer'in Sağlık Durumu Kötüye Gidiyor..

İlgili Postlar

Domuz Gribi Olan Şarkıcı Nilüfer’in Sağlık Durumu Kötüye Gidiyor..

Türkiye’nin en ünlü ses sanatçılarından olan Nülüfer’den sağlığıyla ilgili bu hafta hayranlarını üzecek kötü bir haber daha geldi. Güzel sanatçının akciğerinde mantar enfeksiyonu oluştuğu öğrenildi. Detaylar Haberimizde..

Domuz Gribi Olan Şarkıcı Nilüfer’in Sağlık Durumu Kötüye Gidiyor..

Influenza A teşhisinşn konmasıyla en son geçtiğimiz Ocak ayında hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Nilüfer’den bir üzecek haber daha geldi. Türk müziğinin en önemli seslerinde olan güzel sanatçı bu defa da akciyerlerinde oluştuğu tespit edilen Aspergillus (Mantar Enfeksiyonu) hastalığı teşhisi konuldu. Tedavisi hemen başlayan ünlü sanatçıdan haberler gelmeye devam ediyor.

Nilüfer Kimdir?

nilüfer ile ilgili görsel sonucu

Akciğerlerinde Mantar Enfeksiyonu Oluştu!..

Türk müziğinin en önemli seslerinde olan güzel sanatçı bu defa da akciyerlerinde oluştuğu tespit edilen Aspergillus (Mantar Enfeksiyonu) hastalığı teşhisi konuldu. Tedavisi hemen başlayan ünlü sanatçıdan haberler gelmeye devam ediyor.

Akciğerlerindeki bu enfeksiyonun oluşmasında Nilüfer’in şiddetli Influenza A enfeksiyonu geçirmş olması ve alerjiye müsait bir bağışıklığının olması, buna bağlı olan ilaçların devamlı kullanılmasının olduğu düşünülüyor.

nilüfer ile ilgili görsel sonucu

Nilüfer Tedavisine Evde Devam Ediyor..

Ünlü sanatçı Nilüfer, ortalama 3 hafta haftanede tedavisini olduktan sonr doktorlarının da onayıyla evinde tedavisine devam ediliyor. Bu mantar hastalığının tamamen geçmesi için uzun bir tedavi süreci gerektiği biliniyor.

nilüfer ile ilgili görsel sonucu

Nilüfer: “Umarım Yaz Başına İyileşirim”

Nilüfer;  “Rahatsızlığım süresince bana moral veren, sevgilerini ve güzel dileklerini yollayan dostlarıma, sevenlerime ve takipçilerime çok teşekkür ederim. Bu destek benim için çok kıymetli. Umarım yaz başında yine yeni yeniden iyileşmiş olarak karşınızda olacağım” sözleriyle de duygularını paylaşan Nilüfer, rahatsızlığı nedeniyle 25 Nisan tarihine ertelenen Bostancı Gösteri Merkezindeki konseri ise tamamen iptal oldu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler