Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın, Okan Kurt Hakkında Çok Özel Açıklamalar Yaptı..

İlgili Postlar

Demet Akalın, Okan Kurt Hakkında Çok Özel Açıklamalar Yaptı..

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yakın arkadaşları Işın Karaca, Deniz Seki ve Cansu Kurtçu ile 2.Sayfa Magazin programının konuğuydular. Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt hakkında yaptığı tüm samimi açıklamalar ve Detaylar Haberimizde..

Aleyna Tilki Demet Akalın Polemiği Başlıyor!

Demet Akalı’dan Çok Özel Okan Kurt Açıklaması..

Birlikte düet yaptıkları Ala  isimleri şarkıları için bir araya gelen ünlü şarkıcı Işın Karaca, Deniz Seki ve Cansu Kurtçu ile Demet Akalın, bugünKanal D nin 2. sayfa konuğu idileri.

Her zaman olduğu gibi samimi açıklamalarda bulunan Demet Akalın, bu defa kızı Hira’nın babası Okan Kurt ile ilgili herkesi şaşkına çeviren itiraflarda bulundu.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın: “Okan’la Tekrar Evlenmeyeceğim”

Eşi iş adamı Okan Kurt’un iş borçlarından dolayı evine haciz gelen ve hemen sonrasında Okan Kurt’dan tek celsede boşanan şarkıcı Demet Akalın, şimdilerde ise sevgili olduğu kızı Hira’nın babası Okan Kurt’la tekrar evlenmeyeceğini açıkladı.

“Ben bir daha evlenmem. Siz benden ne istiyorsunuz? 13 aydır yalnız yatıyorum. Odalarımız ayrı. İlişki ile alakalı değil, çocukla alakalı bir durum”

Demet Akalın: “Hira Üst Katta Babası İle Uyuyor”

Demet Akalın, kızları Hira’la sabah saatlerinde kendisinin ilgilendiğini, akşam saatlerine doğru da babası Okan Kurt’un ilgilendiğini anlattı. “Hira çok deli yatıyor. Büyük bir yatak yaptırdık. Üst katta babasıyla uyuyor” diyerek sözlerine devam etti.

Okan Kurt kimdir?

Demet Akalın'dan Okan Kurt itirafı: 13 aydır yalnız yatıyorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler