Ana SayfaKimdirOkan Kurt kimdir?

İlgili Postlar

Okan Kurt kimdir?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ile 2012 yılında evlenen ve 6 yıllık evlilikleri 2 dk bitiren Okan Kurt ve Demet Akalın çifti Okan Kurt kimdir? Demet Akalın’ın eşinden boşanmasının ardından Okan Kurt’un kim olduğu daha fazla merak edilmeye başlandı. Peki Okan Kurt kimdir? Aslında ne iş yapıyor? İşte Okan Kurt hakkında merak edilenler, hayatına dair tüm detaylar haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Okan Kurt nerede doğdu? Okan Kurt aslen nereli? Okan Kurt kaç yaşında? Okan Kurt hangi burç? Okan Kurt ne iş yapıyor?

Okan Kurt 1982 yılında mersinde dünyaya geldi.İş adamı aynı zaman da Dj’lik yapan Okan Kurt aslen Gazianteplidir. Okan Kurt şuan 36 yaşındadır.

Okan Kurt kimdir?

Okan Kurt 1982 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. Aslen Gazianteplidir. Boyu 190 cm., kilosu ise yaklaşık olarak 80 kg. ağırlığındadır. Saç ve göz rengi de kahverengidir.

Okan Kurt ne iş yapıyor?

Okan Kurt, üniversite eğitimi için Amerika’ya gitti. Burada beş yıl boyunca eğitim gördü. Ardından iki yıl boyunca İtalya’da yaşadı. Okan Kurt, maddi olarak son derece güçlü bir ailenin oğludur. Küçük yaşlardan itibaren ticaret ile iç içe büyümüştür. Ticaret hayatı boyuna önemli başarılara imza atmıştır. İsmi, önemli iş adamları arasında sayılıyor.Okan Kurt, hayatımıza Demet Akalın‘ın eşi olarak girdi.Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin, evliliklerinden dünyaya gelen Hira isimli bir kız çocukları vardır.

Akalın’ın bir klibinde de rol alan Kurt, eşi dolayısıyla sık sık magazin basınında yer alıyor.Hobi olarak yaptığı Dj performası çok beğenildikten sonra yazın bazı mekanlarda Dj’lik yaptı.

Çift ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın ‘Osman Pazarlama’ filminde konuk oyuncu olarak yer aldı. İkilinin sahnesi filmin en çok konuşulan anlarından oldu. Okan Kurt, Demet Akalın ile büyük bir aşkla gerçekleştirdiği evlilikleri 2 dk bitti. Geçtiğimiz yıllarda Okan Kurt’un işleri bozuldu ve aile şirketleri olan Martaş Lojistik piyasaya yaklaşık 150 milyon TL borçlandı. Daha önce ‘evliliğimizde kriz yaşadık ama çok şükür atlattık’ diyen Demet Akalın, son yaşanan gelişmenin ardından Okan Kurt’tan boşanma kararı aldı.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler