Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki Demet Akalın Polemiği Başlıyor!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Demet Akalın Polemiği Başlıyor!

Bir dönemler magazin dünyasında sıklıkla gündeme gelen Aleyna Tilki son dönemlerde duruldu diyorduk ki yeni bir polemiğin başlaması uzun sürmedi. Geçtiğimiz günlerde Aynur Aydın’la yaşadığı gerginlikle gündeme gelen bu kez Demet Akalın polemiğiyle gündemde. Aleyna Tilki Demet Akalın polemiği başlıyor!

Aleyna Tilki Tepki Çekiyor

Yaz döneminde basının en çok konuştuğu isimlerden olan Aleyna Tilki o dönemlerde eleştirilerin tam ortasında kalmıştı. Aldığı kiloların yazılmasını hoş karşılamayan ünlü şarkıcının tepkileri ve ortak parmak çekmesi büyük bir olay yaratmış davranışlarının açıklaması olarak da kendisinin ergenlik döneminde olduğunu belirtmişti.

Aleyna Tilki Takipçilerine Hareket Çekti!

Dostluk Kavgayla Bitti

Bir dönemler aralarından su sızmayan Aleyna Tilki ve Aynur Aydın’ın dostluğu sert bir kavgayla bitmişti. Gerçek küslük nedenleri hakkında bir açıklama yapmayan ikili dönem dönem birbirlerine sosyal medya hesaplarından göndermelerde bulunuyordu. Bu polemiğe Aleyna Tilki’nin babası Mehmet Tilki’nin dahil olması olayları iyice karıştırdı. Aleyna’nın ayısı kadar ünlü olamayıp, Aleyna’nın vizyonundan reklam yapmaya çalışan, kendisini sanatçı sanan gündem yaratmaya çalışan hanımefendiye de buradan selamlar!” paylaşımıyla direkt olarak Aynur Aydın’ı hedef gösterince ünlü şarkıcıdan da yanıt gecikmedi. Aynur Aydın Mehmet Tilki’nin bu ithamına “Benim de bir kız evladı olduğumu unuttunuz herhalde! Sanırım bencilliğiniz bir aile genetiği! Ama Tilki Ailesi’ne tam yakışan bir hareket ettiniz..” sözleriyle yanıt verdi.

Aleyna Tilki Kimdir?

Aleyna Tilki Demet Akalın Polemiği Başlıyor!

Son dönemlerde sadece kendisi değil ailesiyle polemiklere dahil olan Aleyna Tilki’nin Demet Akalın’la arası açılacak gibi duruyor. Sosyal medyada kızı hakkında yapılan yorumlara Aleyna Tilki’nin annesinden ilginç bir gönderme geldi. Sosyal medya hesabından yorumlara “Nedir sizdeki bu Aleyna kıskançlığı! Önce Demet denen teyze şimdi Aynur…” yanıtını veren Havva Öztel’e Demet Akalın “Teyze mi? Kendi ne anlamadım. Aleyna’nın bundan haberi var mı?” yanıtını verse de bu cephede işler daha çok karışacak gibi duruyor.

Demet Akalın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler