Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki Takipçilerine Hareket Çekti!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Takipçilerine Hareket Çekti!

Bildiğiniz üzere genç şarkıcı Aleyna Tilki son dönemlerde sosyal medyada olan tavırlarıyla gündemde. Geçtiğimiz gün takipçilerine Twitlerim sizin seviyenizi ortaya çıkarıyor açıklaması çok konuşulan Tilki’den bir skandal daha geldi. Sosyal medya hesabından Aleyna Tilki takipçilerine hareket çekti!

Şöhreti Kaldıramadı Mı?

Aleyna Tilki sesiyle ön plana çıkmış ve 16 yaşındayken büyük bir şöhret yakalamıştı. O dönemde bazı isimler Tilki’ye destek verse de, bazı isimlerde henüz çok erken olduğunu ve bu durumun onu kötü etkileyeceğini savunmuştu. Yurt dışında erken ünlü olanların geçtiği zorluk dönemleri çok fazla örneklendirilse de Tilki kulak asmadan başarı merdivenlerini tırmanmıştı. Ancak son dönemdeki hareketleriyle eleştiri yağmuruna tutulan genç sanatçının bu tutumları erken yaşta gelen şöhretine bağlanıyor…

Aleyna’dan Uyarı:Sizin Seviyeniz Ortaya Çıkıyor!

“Ben Aleyna Tikli’yim”

Geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki sosyal medyada paylaştığı bikinili hikayelerinde çok fazla kilo aldığı yönünde eleştiriler almıştı. Bunun üzerine bir fotoğraf paylaşarak, vücut ölçülerinin kendine has olduğunu açıklayan genç sanatçı “Ben Aleyna Tilki’yim” diyerek fiziğinin ne olursa olsun güzel olacağını farklı bir dille anlatmayı tercih etmişti.

Aleyna Tilki Takipçilerine Hareket Çekti!

Aleyna Tilki‘nin son dönemlerdeki skandallarına bir yenisi eklendi. Son dönemlerde kendisine yapılan olumsuz eleştirileri çok sert bir şekilde yanıtlayan ve bu yüzden sevenlerinden de tepki çeken Tilki, sosyal medyadan kilo aldığı yönünde yapılan eleştirileri orta parmak çekerek yanıtladı. Son dönemlerde eleştiri kaldıramayan Aleyna Tilki’nin bu tutumu ise takipçilerinden terbiye sınırlarını aştığı yönünde büyük bir tepki çekti.

Aleyna Tilki Kimdir?

Aleyna Tilki Takipçilerine Hareket Çekti!
Aleyna Tilki Takipçilerine Hareket Çekti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler