Ana SayfaDedikoduMurat Boz Aslı Enver'i Sildi!

İlgili Postlar

Murat Boz Aslı Enver’i Sildi!

Yaklaşık dört ay önce üç buçuk yıllık ilişkilerini sonlandıran Murat Boz ve Aslı Enver çiftine barıştı barışacak gözüyle bakılsa da çift bu kez yollarını ciddi olarak ayırmış gibi duruyor. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabını temizleyerek Hadise’yi takipten çıkaran Aslı Enver’e Murat Boz’dan tepki gecikmedi. Murat Boz Aslı Enver’i sildi!

Bir Ayrı Bir Barışık

İlişkilerine 2015 senesinde başlayan Aslı Enver ve Murat Boz çiftinin mutlu ilişkilerine ilk gölge bir kavga haberiyle düşmüştü. İlişkisini sürekli kavgalarla yürüten çift tam her şeyi yoluna koyuyor derken iki buçuk sene sonra ciddi bir ayrılık yaşamıştı. Murat Boz’un ihanet iddialarıyla gündeme gelen ayrılık sonrası çift aşklarına bir şans daha vermeye karar vermiş ve birkaç ay sonra yeniden bir araya gelmişlerdi.

Hadise Aslı Enver Hayranlarını Kızdırdı!

Aslı Enver Muratla Olmaz Dedi Uraz’la Yemeğe Çıktı

Bir küs bir barışık olsalar da ilişkilerine uzun bir süredir devam eden Murat Boz ve Aslı Enver çifti dört ay önce ilişkilerine son noktayı koydu. Daha önce olduğu gibi yine bir araya geleceği düşünülen çift hakkında çıkan haberler karşısında Murat Boz’dan açıklama gelmezken Aslı Enver bir daha bir araya gelmeyeceklerini dile getirmişti. Kısa bir süre sonra yeni bir aşka yelken açmak için hazır olan ünlü oyuncu meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile flört ettiği iddialarıyla gündeme geldi. Ancak ikili birbirleriyle anlaşamayacaklarını anlayıp flörtlerini iki yemekte noktaladı.

Aslı Enver Kimdir?

Murat Boz Aslı Enver’i Sildi!

Geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabında ciddi bir temizlik yapan Aslı Enver Hadise’nin de arasında olduğu 200 kişiyi takipten çıkmıştı. Daha öncesinde Murat Boz‘la Hadise’nin yakınlığını kıskandığı iddialarıyla gündeme gelen Enver’in bu davranışı manidar görünse de ünlü oyuncudan hiçbir açıklama gelmemişti. Biten ilişki hakkında hiçbir yorumda bulunmayan Murat Boz’un geçtiğimiz gün Aslı Enver’i takipten çıkması üzerine Enver’den de karşılık geldi. “Dostça ayrıldılar” yorumunu tersine çıkaran bu durum ikili arasındaki ipleri iyice germiş gibi duruyor. Sanıyoruz ki bir dargın, bir barışık gündeme gelen çiftin ayrılığı bu kez gerçekten ciddi.

Murat Boz Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler