Ana SayfaDedikoduHadise Aslı Enver Hayranlarını Kızdırdı!

İlgili Postlar

Hadise Aslı Enver Hayranlarını Kızdırdı!

Gelgitli bir ilişki yaşayan ve aşklarına son noktayı koymaları hayranlarını üzmüştü. Ayrılık sonrası Hadise’nin sosyal medyada yaptığı paylaşım Aslı Enver’in hayranlarını üzdü. Aslı Enver ile 2.5 yıllık ilişkileri olan ve Nisan 2018 de ayrılan Murat Boz 7 ay sonra barışmış ve ilişkilerine devam etmişlerdi. Fakat tekrardan ayrılık yaşadılar.

Murat Boz’a Sarıldığı Fotoğrafı Paylaştı!

O Ses Türkiye yarışmasının Jüri üyesi olan Hadise’nin sosyal medya paylaşımı Aslı Enver’in hayranlarını çileden çıkardı. Murat Boz ile adı sürekli aşk dedikoduların karışan ve ayrıldıktan sonra Murat Boz’a sarıldığı fotoğrafı paylaşan Hadise O Ses Türkiye kulisinden samimi görüntüler paylaştı. Samimi görüntüler sosyal medyada olay yarattı.

Hadise kimdir?

Çok Ayıp!

Daha önce de ikili arasında aşk dedikoduları çıkmıştı. Hadise’nin son paylaşımı sosyal medya kullanıcılarını sinirlendirdi. Aslı Enver’in hayranları sosyal medyada Hadise’yi eleştiri yağmuruna tuttu. Bir kullanıcı “Daha ilişkisi biteli bir gün olmuş, adamla böyle bir paylaşım yapması çok ayıp arkadaşça olsa bile yıllardır haklarında aşk dedikodusu yapıldığını bile bile! Hadise tam bir primci” yorumunu yaptı.

Hadise’nin Akıllara Zarar Dekolteli Paylaşımı!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler