Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 20. Bölüm Fragmanı Yayında! Ali Kardeşinin Pilot Olduğunu Öğreniyor Mu?

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 20. Bölüm Fragmanı Yayında! Ali Kardeşinin Pilot Olduğunu Öğreniyor Mu?

Kimse Bilmez dizisi merakla beklenen 19. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Köksal, Ali’yi korumaya çalışırken kendisi vuruluyor ve ölüyor. Köksal’ın Ali’ye son sözü ‘beni affet’ oluyor.  Sevda, Ali’ye oğlunun ölümüne neden olan kişinin babasının olduğunu söylüyor. Ali, Uygar’ın tehditiyle Sevda’nın onunla evlendiğini anlıyor. Sevda ile Ali bir plan yapıyorlar. Ali, Uygar’ı Köksal’ı vurduğu silahla birlikte yakalıyor. Uygar, Ali’ye eğer kendisini öldürmezse kardeşinin kim olduğunu söyleyeceğini söylüyor. Ali kardeşinin Pilot olduğunu öğreniyor mu?

Pazar Dizileri 2019

Ali Kardeşinin Pilot Olduğunu Öğreniyor Mu?

Kimse Bilmez 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali ile Sevda, aşklarına kaldıkları yerden devam ediyor. Sevda, Ali’yi patronuyla sevgilisi olarak anıştırmak istiyor. Pilot, Duygu’yu babasından istemek için Ali ile Vedat’la birlikte gidiyor. Ali, Allahın emriyle deyip kalıyor. Ali, her şeyi öğrendi mi? Duygu’yu Pilot’a mı yoksa Süleyman’a mı isteyecek?

İşte Kimse Bilmez 20. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1188565198736711690

KİMSE BİLMEZ 19. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Köksal, Ali’ye her şeyi itiraf etmek için onun yanına gidiyor. Uygar da onu takip ediyor. Köksal, tam her şeyi itiraf edecekken Ali’ye doğrultulan silahı görüyor ve onun önüne geriliyor. Ali, kurtuluyor ama Köksal ağır yaralanıyor. Köksal, Ali’ye kendisini affetmesini istiyor. Sevda, hastanede babasının öldüğünü öğrendikten sonra Ali’ye oğlunun katilinin babası olduğunu söylüyor.

Uygar, yalancı şahit buluyor ve Köksal’ın ölümüne Ali’nin neden olduğunu söylettiriyor. Sevda, Ali’yle konuşmak için evine gidiyor. Ali, Uygar’ın tehdit etmesiyle Sevda’nın onunla evlendiğini anlıyor. Sevda’dan Uygar’ı yakalamak için Ali, yardım istiyor. Uygar, Özlem’e oğlunun katilinin Sevda’nın babası olduğunu söylüyor. Ali’nin oğluna ilik nakli yapılıyor. Ali, Sevda’yı arayıp harekete geçmesini söylüyor.

Sevda, Uygar’a babasını vuran silahın bulunduğunu söylüyor. Telaşlanan Uygar, silahı gömdüğü yere gidiyor. Silah yerinde durur ama Ali onu orada silahla birlikte yakalar. Kaçacak yeri kalmayan Uygar, Ali’ye kendisini öldürmezse yıllardır aradığı kardeşinin kim olduğunu söyleyeceğini söylüyor. Ali, Pilot’un kardeşi olduğunu öğrenecek mi?

Kimse Bilmez 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Uygar Ali’ye Son Kozunu Da Kullanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler