Ana SayfaÜnlülerYaşar'ın Konserinden Duygusal Anlar!

İlgili Postlar

Yaşar’ın Konserinden Duygusal Anlar!

Türkçe Pop müziğin en sevilen isimlerinden olan Yaşar konserlerine hız kesmeden devam ediyor. En çok konser veren şarkıcılar arasında olan Yaşar geçtiğimiz günlerde sahnede sevenleriyle buluştu. Sahnede geçmişten günümüze kadar popüler şarkılarını seslendiren Yaşar’ın konserinden duygusal anlar objektiflere takıldı.

Şarkıları Ölümsüz Oldu!

Birbirinden etkileyici besteleriyle 90’lara damgasını vuran isimlerden olan Yaşar’ın geçmişte yayınladığı parçalar hala çok seviliyor. Milyarlarca insanların ezbere bildiği şarkılara her sene bir yenisini ekleyen başarılı şarkıcı bu sene oldukça yoğun bir konser programına sahip.

Sahne Enerjisiyle Herkesi Büyülüyor!

Pop’un güçlü seslerinden olan Yaşar’ın şarkıları kadar sahne enerjisi de çok seviliyor. Kendisini dinlemeye gelenlere harika bir müzik şöleni sunan ünlü sanatçı sahnedeki sempatik ve eğlenceli tavırlarıyla da çok seviliyor. Geçtiğimiz günlerde Moda Kayıkhane’de sahne alan Yaşar bir kez daha sevenlerinin gönlünü kazandı.

Yaşar’ın Konserinden Duygusal Anlar!

Geçtiğimiz günlerde Moda Kayıkhane sahnesinde konser veren Yaşar Günançgün‘ün konserine sevenlerinden ilgide büyüktü. 1.200 kişinin katılım gösterdiği konserde alçak gönüllüğü ile bir kez daha sevenlerinin takdirini kazanan Yaşar kendisini izlemeye gelen engelli ve yaşlı bir bayan hayranının yanına inerek, ellerini öptü. Ünlü şarkıcının bu saygılı davranışı sevenlerinden alkışla karşılandı.

Yaşar Günançgün Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler