Ana SayfaDedikoduŞehrazat: Şarkı Çok Güzel Oldu!

İlgili Postlar

Şehrazat: Şarkı Çok Güzel Oldu!

2013 yılında  kurmuş olduğu Orka Orkestrası ile müzik sektörüne yenilik getiren Özgür Ordulu söz yazarı Şehrazat’ın “Kime Ne” şarkısını yorumladı.

Şehrazat’tan Orka Orkestrasına Tam Not ve Teşekkür!

2001 yılında Kenan Doğulu’nun çıkardığı sözü ve müziği Şehrazat’a ait olan Kime Ne? şarkısını Orka orkestrası yeniden müzikseverlerin beğenisine sundu. Sosyal medyada gündeme oturan ‘Kime Ne’ şarkısı sahibi Şehrazat’tan tam not geldi. “Çok güzel oldu. Ben yeni yorumun çok beğendim. Erhan Bayrak’ın ve Orka Orkestrası’nın ellerine sağlık. Çok eğlenceli olmuş. Başarılarından dolayı onlara çok teşekkür ederim” diyen söz yazarı Şehrazat, orkestranın solistleri Neylan Yedikel, Petek Akçakaya, Mehmet Kılınç’a teşekkür etti.

Şehrazat son hali

Yeni Şarkıyı Zirveye Taşıdı!

‘Kime Ne’ şarkısının yeni yorumuyla müzik piyasasını yıkıp geçmesinin ardından olumlu yorumlarla geri dönüşlerle mutluluk yaşayan Orka Orkestrası üst üste konser aldılar. Bir haftada önümüzdeki iki ay için 40 konser anlaşması yapan Özgür Ordulu “Kime Ne şarkısı kısa sürede bizi zirveye çıkardı. Bu başarının meyvesini de anlaştığımız 40 konserle taçlandırdık” dedi. Damgayı vuracak olan Kime Ne şarkısı için klip çalışması için İlyas Yalçıntaş, Mustafa Ceceli ve Sinan Akçıl gibi isimlerle çalışan Emrah Özbilen çekti.

Şehrazat en kıymetli şarkısını Orka Orkestra’sına verdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler