Ana SayfaÜnlülerBerkay'dan Eşine Sürpriz Doğum Günü!

İlgili Postlar

Berkay’dan Eşine Sürpriz Doğum Günü!

Benim Hikayem Ben Sadece gibi sevilen şarkılarını ve Hit şarkılara imza atan seslendiren pop müziğin sevilen ismi Berkay  eşine sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Sürpriz Parti!

Ünlü şarkıcı Berkay geçtiğimiz gece eşi Özlem Ada Şahin’e doğum günü sürprizi yaptı. Tüm yakın dostlarını davet eden Berkay’ı sanatçı dostları yalnız bırakmadı. Doğum günü sürprizi için mekan kapatan Berkay organizasyonun tüm detayları ve düzenlemeleri ile kendisi ilgilendi. Her şeyi eksiksiz düşünen ve eşini bu mutlu günde şaşırtan anlamlı sürpriziyle sevenleriyle muhteşem bir gece yaşadı. Duygusal anlar yaşayan Özlem Ada Şahin eşinin eşinin bu güzel sürprizi karşısında duygusal anlamlı dakikalar yaşadı.

berkay kimdir

Partiye Ünlü İsimler Katıldı!

Şarkıcı Berkay’ın düzenlediği sürpriz doğum günü partisine sanatçının sevdiği dostları da katıldı. Partiye ünlü futbolcu, Serdar Aziz eşi Tuğçe Aziz, Bengü ve eşi Selim Selimoğlu, ihsan ve Seda Sapan, oyuncu Hazal Filiz Küçükköse sevgilisi Alp Güler, Özgür Aras, Hakan ve Gizem Hatipoğlu, Derya Ayaydın, Çağla Gürsoy , Burak Altındağ. Sercan Yaşar gibi sanat , sosyete ve iş dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Şarkıcı Berkay’ın eşi kızının mevlidinde mini elbise giydi, eleştiri oklarının hedefi oldu!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler