Ana SayfaÜnlülerEypio Konserinde Unutulmaz Bir Gece Yaşattı!

İlgili Postlar

Eypio Konserinde Unutulmaz Bir Gece Yaşattı!

‘Umudum Kalmadı’ ‘ Vur Vur’ ‘ Sen’ ve ‘ Gömün Beni Çukura’ parçalarıyla muhteşem çıkış yakalayan Eypio  Kartal Anatolium Marmara AVM’de sevenlerine unutulmaz bir konser yaşattı. Kral Pop medyanın sponsorluğunu yaptığı gecede soğuk havaya rağmen 10 bin kişiye eğlenceli ve coşkulu anlar yaşattı.

Sahnede Eğlenceli Dakikalar Yaşandı

Ünlü rapçi dillerden düşmeyen parçalarını hayranlarıyla seslendirirken coşkulu anlar yaşandı. 10 bin kişi ile enerjisini atan ve şarkılarının coşkusunu hayranlarına atan rapçi Eypio hayranlarıyla beraber kendide coştu. Kısa sürede kendi dalında geniş bir kitleye sahip olan Eypio Çukur dizisinde kullanılan ‘Gömün Beni Çukura ‘şarkısıyla hayranları coştu. Ardından Günah Benim şarksını seslendirdi.

 Eypio kimdir?

Sahnede Çiftetelli Oynattı!

Eypio adıyla bilinen asıl adı Abdurrahim Akça olan ünlü rapçi Anatoliom Marmara’ya gelen herkese sürpriz yapıp izleyiciler arasından 10 kişi seçerek sahneye alarak çiftetelli oynattı. Rap hayranlarının çiftetelli oynaması ise eğlendirdi. Eğlenceli dakikalar yaşatan rapçi Eypio hayranlarıyla beraber coşkulu anlar yaşadı. İstanbul Anadolu Yakası’nın buluşma noktası olan Anatoliom Marmara’da unutulmaz bir konser gecesi yaşandı.

Mustafa Sandal ve Eypio düeti ‘Reset’ şarkısı yayında!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler