Ana SayfaDedikoduNejat İşler'in Son Hali Görenleri Şaşırttı!

İlgili Postlar

Nejat İşler’in Son Hali Görenleri Şaşırttı!

Gülbeyaz  İntikam ve Behzat Ç. dizilerinde rol alan uzun zamandır ekranlarda görünmeyen ve 5 yıl önce İstanbul’u terk edip Bodrum’a yerleşen Nejat İşler’in son hali sevenlerini üzdü ve şaşırttı. Saçlarını ve sakallarını uzatan oyuncunun göbekli hali şaşırttı.

‘Moralsiz ve Yorgun’

2014’te septik şok geçirdikten sonra 3 ay komada kalmış, iyileştikten sonra da Bodrum- Gümüşlük’e yerleşmişti.Ekranların yakışıklı ve karizmatik oyuncusu Nejat İşler en son Behzat Ç. dizisiyle ekranlara geri dönmüştü. Bodrum’da kameralara yakalanan oyuncunun son hali herkesi şaşırttı. Sakallarını ve saçlarını uzatan sanatçıyı Bodrum’da görenler tanımakta zorluk çekti. Uzun zamandır Bodrum Gümüşlük’te yaşayan ünlü oyuncu dostlarıyla görüntülenirken yorgun moralsiz olduğu gözlerden kaçmadı.

‘Nejat İşler tekme tokat dayak yedi’ iddiası

‘Önceden Böyle Değildi’

Ekranların en fit ve karizmatik oyuncuları arasında yer alan Nejat İşler’in görüntülerdeki halinden göbek yaptığı da belli oluyordu. Dizide böyle olmadığı daha fit gözüken oyuncunun sezon arasından sonra bu kadar kilo alması dikkatlerden kaçmadı. Nejat İşler’in kıyafet tarzının da değişmesi gözden kaçmadı. Keyifsiz ve moralsiz halde görüntülenmesi halinin sevenlerinin içler acısı şeklinde algılanmasına neden oldu.

Nejat İşler kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler