Ana SayfaÜnlülerMucize Doktor Amerika'ya Mı Gidiyor?

İlgili Postlar

Mucize Doktor Amerika’ya Mı Gidiyor?

Ekranların sevilen dizisi “Mucize Doktor” her bölümüyle izleyicisini ekran karşısına kitlemeyi başarıyor. Etkileyici senaryosuyla son dönemlerin en başarılı yapımları arasında kısa sürede girmeyi başaran dizisinin senaryosu kadar oyuncu kadrosu da oldukça başarılı. Türkiye’de kısa süre içinde büyük bir izleyici kitlesi elde eden dizisinin bugüne kadar yapılan en iyi uyarlama olduğu düşünülerek bir teklif aldığı söyleniyor. Mucize Doktor Amerika’ya Mı gidiyor?

Senaryosuyla Fark Yarattı

Bir Kore dizisinden uyarlama olan “Mucize Doktor” senaryosuyla son dönemlerin en farklı yapımları arasında yer alıyor. “Savant Sendromlu” bir doktorun hayatını konu alan dizi hem senaryosu, hem de oyunculuklar açısından oldukça başarılı. İlk ekrana geldiği günden beri izleyicisini etkilemeyi başaran ve günden güne daha geniş bir kitleye ulaşan dizinin yurt dışında da çok sevildiği söyleniyor.

Mucize Doktor Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

Oyuncu Kadrosu Senaryoyla Bütünleşti

“Mucize Doktor” dizisinin son dönemlerde popüler hale gelmesindeki en büyük etkilerden biri de dizinin oyuncu kadrosu. Dizide yer alan her oyuncunun karakterlerini üzerine tam olan bir gömlek gibi giydiğini görmemek imkansız. Mesleği ve Ali için her şeyi göze alan Başhekim Adil karakterini canlandıran Reha Özcan, Ferman karakterini canlandıran Onur Tuna, Ali Vefa karakterinde gördüğümüz Taner Ölmez ve diğer tüm oyuncular karakterlerini birebir yansıtıyorlar. Tabi burada en büyük başarı “Savant Sendromlu” bir insanı ekrana başarılı bir şekilde yansıtmayı ve o masumiyet duygusunu insanların içine işlemeyi başaran Taner Ölmez‘in olduğu da yadsınamaz bir gerçek.

Taner Ölmez Kimdir?

Mucize Doktor Amerika’ya Mı Gidiyor?

Hikayesiyle Türkiye’deki izleyicilerin yüreğine dokunmayı başaran “Mucize Doktor”un Türkiye’nin en iyi dizilerinden biri olduğunu söylemek yanlış olmaz. İlişki ve entrikanın esir almadığı daha yoğunluklu olarak Ali Vefa’nın hayatını ve gerçekten tıbbi olayların işlendiği dizinin Amerika’da yayınlanabileceği öğrenildi. Kore’den sonra uyarlaması ilk olarak Amerika ile yayılan dizinin bu versiyonu diğer yapımcıları da etkilemiş ve Amerikalı yapım şirketinden bugüne kadar yapılan en başarılı uyarlama övgüsünü alan “Mucize Doktor”u bir Amerikan kanalının da yayınlamak istediği ve dizinin yapımcılarının bu konu hakkında toplantılara başladıkları iddia edilse de henüz yapımcılardan net bir açıklama gelmedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler