Ana SayfaKimdirOnur Tuna Kimdir?

İlgili Postlar

Onur Tuna Kimdir?

Oyuncu Onur Tuna kimdir? Yasak elma dizisini yakışıklı oyuncusu Onur Tuna kimdir kaç yaşında hakkında bilinmeyenler Onur Tuna kimdir haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Onur Tuna aslen nereli? Onur Tuna şuan kaç yaşında? Onur Tuna hangi burç? 

Onur Tuna aslen Çanakkalelidir oyuncu şuan 30 yaşında ve yengeç burcudur.

Onur Tuna Kimdir?

Onur Tuna 2 Temmuz 1988 yılında doğdu. Çanakkale doğumlu olan Onur Tuna’nın annesi memur babası ise öğretmendir. İzmir’de Üniversite okuyan Tuna, İktisat eğitimi aldıktan sonra Ege Üniversitesi Konservatuarı’na giriş yaptı. Burada daha çok müzikle ilgilenen Onur Tuna iyi derecede gitar çalmaktadır. Oyuncu olarak ön plana çıksa da aslında çok sayıda bestesi bulunan bir müzisyendir.

Şarkılarıyla daha önceden tanınan oyuncu isim, şu anda hem oyunculuk hem de müzisyenlik yapıyor. Oyuncunun en çok sevilen iki şarkısı Acın Verdi ve Tıpkı Sen. Bu iki şarkısıyla kısa süre içerisinde en çok dinlenen isimlerden birisi olan Onur Tuna bugüne kadar 70’e yakın şarkı yaptı. 

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Onur Tuna Kimdir, Nerede Eğitim Aldı?

Uzun boyuyla da dikkat çeken yakışıklı oyuncu, voleybol ve basketbol gibi sporlarla da ilgilendi. Müjdat Gezen  Sanat Merkezi’nde aldığı eğitim bu sektöre girmesine vesile oldu. Mahsun Kırmızıgül imzalı Hayat Devam Ediyor isimli diziyle ekranlarda tanınmaya başladı. Bir Küçük Eylül Meselesi filminde de kendisine yer buldu. Son olarak TRT ekranlarındaki Filinta dizisinde yer aldı.

Oyunculuğunun yanı sıra profesyonel mankenlik de yapan Onur Tuna, halen podyumlarda zaman zaman yer alıyor. Kariyerini çok yönlü bir şekilde geliştren Onur Tuna, 2018 yılı itibari ile Türkiye’nin en önemli projelerinden birisi olan Yasak Elma’da yer alacak. Bu yeni dizi projesi ile birlikte yeniden ekranlara gelecek olan oyuncu, aynı zamnada önemli bir projede yer alarak, oyunculuk alanında yeniden şansını deneyecek.

Onur Tuna Filmleri ve Dizileri: 

  • Filinta – Bin Yılın Şafağında
  • Ahirim Sensin ;Filinta
  • Bir Osmanlı Polisiyesi
  • Bir Küçük Eylül Meselesi adlı sinema filmi
  • Hayat Devam Ediyor
  •  Cesur yürek
  • Yasak Elma
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler