Ana SayfaDizilerMucize Doktor Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

İlgili Postlar

Mucize Doktor Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

Mucize Doktor oyuncuları kadrosu ve karakterleri ile büyük ses getirdi. Mucize Doktor dizisinin yeni sezona 12 eylül 2019 perşembe günü Fox TV‘de ilk bölümü ile ekranlarda olacak. 23 temmuz 2019 salı günü çekimleri başlayan Mucize Doktor sezona damga vurmaya hazırlanırken, perşembe akşamları en ciddi rakibi ise Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova.

Hangi Diziden Uyarlanacak?

Mucize Doktor dizisi adından da anlaşılacağı üzere tıbbi bir drama dizisi olacak ve dizinin uyarlaması Mf Yapım tarafında yapılacak. Mucize Doktor dizisi uyarlanacağı dizi ise Amerika Birleşik Devletleri’nde 2 sezon süren ve 36 bölüm yayınlanan The Good Doctor.

Mucize Doktor Yapımcısı Yönetmeni Senaristi

Daha önce yakın geçmişte Anne ve Bir Litre Gözyaşı gibi dizileri başarı ile uyarlaması ile bildiğimiz MF Yapım senaryo uyarlaması için başarılı senarist Pınar Bulut ile çalışacak. Mucize Doktor dizisinin yönetmeni ise daha önce Kalp Atışı ve Seviyor Sevmiyor dizilerinden bildiğimiz genç yönetmen Yusuf Pirhasan.

Mucize Doktor Dizisi Konusu

Mucize Doktor dizisinde Otizm ve Savant Sendromu hastası olan çok özel bir cerrahın hayat hikayesi izleyici ile buluşacak. Genç cerrahın özel bir hastalığı bulunuyor Savant Sendromu. Savant Sendromu, genel zeka düzeyi ortalamadan yüksek olmamasına rağmen bir ya da birden fazla alanda aşırı düzeyde bilgi sahibi olan kişilere konulan bir tanıdır. Çevresindeki insanlarla kurduğu iletişimde problemler olan ve genel olarak iletişim kurmakta zorlanan bu genç doktorun enteresan bir hikayesi vardır. Ali Vefa daha çocukken şiddet görmüştür ve babası onu evlatlıktan reddeder. Ali Vefa’yı yakınları doktora götürür ve götürdükleri doktor Ali Vefa’yı evlatlık olarak alır. Yıllar sonra Ali Vefa o doktorun başhekim olduğu hastahaneye asistan doktor olarak işe başlar. Sonrası Fox TV ekranlarında…

Mucize Doktor Oyuncuları

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler