Ana SayfaKimdirSinem Ünsal kimdir?

İlgili Postlar

Sinem Ünsal kimdir?

Sinem Ünsal, İstanbul’da 01 Ocak 1990 yılında dünyaya geldi. Sinem Ünsal 2018 yılı itibari ile 28 yaşındadır. Genç ve güzel oyuncusu Sinem Ünsal 162 cm boyunda ve 54 kilodur.


Bugün Doğan Ünlüler

Sinem Ünsal kimdir?

İstanbul şehrinde dünyaya gelen başarılı oyuncu daha önce rol aldığı Çoban Yıldızı ve İki Çift Laf gibi projelerle izleyicinin karşısına çıkmış ve büyük beğeni toplamıştı. Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları izleyici ile buluşan Siyah Beyaz Aşk dizisinin genç ve güzel karakteri Gülsüm, sergilediği oyunculuk ve gösterdiği performansla izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı ve bir çok kesim tarafından takdir edildi.

Sinem Ünsal’ın özel hayatı

Siyah Beyaz Aşk dizisinin genç ve güzel oyuncusu Sinem Ünsal bilinen, magazin haberlerine düşmüş ve birlikteliklerini açıklamış sevgilisi vardır.

Sinem Ünsal’ın yer aldığı projeler

Oyunculuk eğitimi alan başarılı oyuncu Sinem Ünsal, daha önceden geçtiğimiz sezon Çoban Yıldızı kadrosunda yer almıştır. Yapımcılığını D Productions ve Lale Eren, Ayşe E. Durmaz’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yasin Uslu’nun oturduğu başarılı dizinin başrollerini İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay paylaşıyor.
Erkeğin kararmış kalbine, çiçek açtırmaya yemin etmiş bir kadın düşer. Can alan el, hayat veren elle buluşur. Aşk en olmazı oldurur. Çünkü aşk bütün kötülükleri temize çeker, değiştirir, iyileştirir! Reyting listelerinde üst sıralarda yer almayı başaran dizide genç ve güzel oyuncu Sinem Ünsal ise Gülsüm karakteri ile karşımıza çıkıyor. Siyah Beyaz Aşk dizisinden önce de Çoban Yıldızı ve İki Çift Laf projelerinde yer almıştı.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler