Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 13. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Gerçek Aylin Geri Mi...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 13. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Gerçek Aylin Geri Mi Dönüyor!

Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 12. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nejat, Suna’yı öptükten sonra bir şey olmamış gibi davranır. Ama Serkan’la Burcu onları yalnız kalıp konuşacakları bir yere götürüp bırakırlar. Suna, hayalindeki adamı Nejat’ın gözlerine bakarak anlatır ve onu öper.  Nejat’ın gerçek karısı Aylin boşanma işlemlerini başlatması için avukatını arar. Gerçek Aylin geri mi dönüyor?

Perşembe Dizileri 2019

Gerçek Aylin Geri Mi Dönüyor!

Benim Tatlı Yalanım 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Suna, işine mutlu bir şekilde gelir. Nejat ise dün akşam hiç kavga olmamış gibi sabah kalkar. Hayri, ikisinin arasında iyi bir şeyler olduğunu fark eder. Serkan, Nejat’ın Suna’yı kıskandığını ve ona aşık olduğunu anladığını söyler. Nejat, inkar edip Tolga’yla yemeğe çıkıp barış imzalayacaklarını söyler. Enise, Tolga’yla Suna’nın baş başa yemek yemesi için babasından izin alır. Suna, Tolga’yla konuşurken Nejat arayıp onları yemeğe davet eder. Tolga, Suna, Nejat, Serkan ve Hande birlikte yemeğe çıkarlar.

BENİM TATLI YALANIM 12. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nejat, Suna’yı kıskandığını belli etmemeye çalışır ama Serkan’ın gözünden hiçbir şey kaçmaz. Doğruca Burcu’nun yanına gider ve Nejat’ın Suna’ya aşık olduğunu söyler. Burcu’da Nejat’ın Suna’yı öptüğünü ağzından kaçırınca, ikisi Nejat’la Suna’yı baş başa kalıp konuşacakları bir yere götürüp orada bırakırlar. Arabaları çamura saplanınca yol boyu konuşmaya başlarlar. Suna, hayalindeki adamı anlatıp Nejat’ı öper. O sırada geçen bir kamyonetle dönerler.

Rafet, Berrin’in sayesinde kekelemeyi bırakır. Ona teşekkür etmek için Saniye’nin elbise dikmesi için Berrin’in yanına götürür. Saniye, Berrin’in annesi olduğunu anlayamaz ama Rafet şüphelenir. Kahveye gelince Enise’den annesinin bir fotoğrafını ister oda verir. Kemoterapi gören Pervin, Şevket’i arar ve eskilerden bahseder. Hande, Tolga’yla buluşup, Suna’yı istiyorsa gerçekleri Şevket beye anlatmasını ister.

Tolga, Şevket beyden izin alıp Suna’ya evlenme teklif eder. Suna, evlenme teklifini ret eder. Nejat, da o sırada Suna’yı görmek için oradadır ve tüm konuşulanları duyar. Nejat, Suna’ya konuşmanın artık zamanı geldi der ama Saniye içeriden bağırınca ikili yarım kalan konuşmalarını ertesi gün konuşmaya karar verirler. Aylin avukatını arar ve döndüğünü boşanma işlemlerini başlatmasını söyler.

Benim Tatlı Yalanım 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Suna Hayalindeki Adamı Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler