Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Suna Hayalindeki Adamı Anlatıyor!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Suna Hayalindeki Adamı Anlatıyor!

Benim Tatlı Yalanım 12. yeni bölümüyle bu akşam Star Tv’de ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Nejat, Suna’nın kendisinden uzaklaşmasının sebebinin Hande’nin tehdidi olduğunu bilmeden onun Tolga’yla aralarında bir şey olduğundan şüphelenip Suna’yı kıskanmaya başlamıştı. Tolga’da Suna’yı Nejat’ın bir şeylere zorladığını zannedip evine gidip Nejat’ın üstüne yürümüştü. Suna, tüm bunlara sebep olduğu için Nejat’ı sakinleştirirken Nejat onu öpmüştü. Dizinin yeni fragmanında, Suna hayalindeki adamı anlatıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Suna Hayalindeki Adamı Anlatıyor!

Benim Tatlı Yalanım 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Suna’ya Nejat, arabaları çamura saplanıp kalınca baş başa kalıp konuşma fırsatı bulurlar. Suna, hayalindeki adamı anlatırken Nejat’ı anlatır aslında. Nejat, Suna’nın hayalindeki adamın kendisi olduğunu anlayacak mı?

İşte Benim Tatlı Yalanım 12. bölüm 2. fragmanı…

BENİM TATLI YALANIM 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Kayra, annesinin doğum gününü hatırlayıp kutlar. Hatta akşam da kutlama yapmak ister ama Suna Hande’nin dediği gibi yapmak zorunda olduğu için evine gider. Nejat, bir türlü kendisini işine veremeyip sürekli Suna’yı düşünür. Enise’nin zorlamasıyla Suna, Tolga ile sahile gider. O sırada Nejat arar ve telefonu da Tolga açında Nejat ikisi arasında bir şey olduğundan iyice şüphelenir. Berrin, Suna’nın durgun göründüğünü fark eder ve Nejat’a da Suna’ya da aynı anda randevu verip ikiliyi göl kenarından baş başa vakit geçirmeleri için süpriz hazırlar.

Nejat, bir türlü kendisini veremeyip yapamadığı çizimleri orada yapar. Onu beklerken Suna uyuya kalır. Nejat, Suna’nın resmini de çizip yanına uzanıp yatar. Hande, Nejat’ı arar ve Suna’yla beraber olduğunu öğrenince küplere biner. Suna hemen Hande’yi arayıp Nejat’la oraya gitmesinin kendi planı olmadığını söyler. Nejat, onun Tolga’yla konuştuğunu ve onun  ikisinin görüşmelerini istemediğini zanneder. Hande, Suna’dan Nejat’ın evde vereceği iş kutlamasında Tolga’yla aralarında bir şeyler olduğunu Nejat’a söylemesini ister.

Nejat, Suna’dan bir önceki akşam onu kırdığı için ondan özür diler. Ama Suna, Nejat’a haklı olduğunu Tolga’yla denemeye karar verdiklerini söyler ve o  sırada Tolga oraya gelerek Nejat’ın üzerine yürür. Olay çıkında Nejat, Suna’dan gitmesini ister. Suna, Nejat’ın yanına gidip onun sakinleştiğini görmeden gitmeyeceğini söyleyerek elini tutar. Nejat’da birden Suna’yı dudaklarından öper.

Benim Tatlı Yalanım 12. Bölüm Fragmanı Geldi! Nejat’ın Öpücüğüne Suna’dan Karşılık!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler