Ana SayfaDizilerZalim İstanbul Ekranlara Gelmek İçin Gün Sayıyor! 10. Bölüm 3. Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul Ekranlara Gelmek İçin Gün Sayıyor! 10. Bölüm 3. Fragmanı Yayınlandı!

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezon 1 Nisan 2019 pazartesi günü ilk bölümüyle ekranlara gelen Zalim İstanbul, büyük bir izlenme rekoruyla ilk sezonunu başarıyla tamamlamıştı. Usta oyuncu kadrosu ve ilginç hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken dizinin 2. sezon 10. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Zalim İstanbul ekranlara gelmek için gün sayıyor. Dizi yeni sezon 10. bölümüyle 9 Eylül pazartesi günü saat 20:00’de izleyicisiyle buluşacak.

Pazartesi Dizileri 2019

Zalim İstanbul Ekranlara Gelmek İçin Gün Sayıyor!

Zalim İstanbul yeni sezon 10. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Dizinin 10. bölüm ilk fragmanında Nedim sapa sağlam konağa gelip herkesin önüne çıkıyordu. İkinci fragmanda, Agah beyin Cemre’nin Nedim’i kaçırdığı için öfkeden deliye döndüğü görünürken. Zalim İstanbul dizisinin 10. bölüm 3. fragmanında ise Şeniz’in Nedim’in iyileşip döneceğinden duyduğu endişeyi hatta kendisinin onları arama çabaları görünüyor.

İşte Zalim İstanbul 10. bölüm 3. fragmanı…

https://youtu.be/cGxOXyga_io

 

ZALİM İSTANBUL 9. BÖLÜM SEZON FİNALİ ÖZETİ!

Seher, kızının hamile olduğunu öğrenir. Agah, onun için Şeniz’in onları ivedilikle evlendirdiğini söyler. Cemre, Ceren’e çocuğun babasının kim olduğunu sorduğunda ise Seher kızına nasıl böyle bir şeyi yakıştırdığı için Cemre’ye kızar hatta tokat atar. Cenk, Ceren’in karnındaki bebeğin kendisine ait olduğunu öğrenir. Ceren, hastaneden çıkarılıp eve döndüğünde,  ablasının kendisini aşağıladığı için kendini bıçakladığını söyler. Şeniz, bir an evvel Cemre’den kurtulmak ister. Şeniz, Agah’ı yıllar önce abisi ile aldattığını gören Nedim’in iyileşmesini istemez.Agah, Nedim evlendiği için onun odasına büyük bir yatak alır. Ceren’in bu hoşuna gitmez. Hatta Nedim’i sandalyesine bileklerinden bağlayıp kendisi yatakta uyur.

Cemre, babaannesinin telefonundan Yonca’yı arayıp Nedim’i zehirleyen iğneyi incelemesini ister. Yonca, tahlil sonuçlarını bildirmek için onu aradığında Ceren telefonu açar. Konuyu biliyormuş gibi davranıp, Yonca’dan iğnenin içinde yabancı bir madde bulduğunu öğrenir. Şeniz olanları duyup Yonca’yı korkutarak eve getirir ve Agah’ın karşısına çıkarır.Yonca, Cemre’nin kendisinden tahlil sonuçlarıyla oynamasını istediğini söyler. Agah Cemre’yi evden kovup bir daha Nedim’in yanına yaklaşmasını istemez. Cemre’yi bir odaya hapis ederler. Babaanne Ceren için düğün ister. Düğün günü Cemre, bir yolunu bulup Nedim’in yanına gider. Nedim’in, bileklerindeki yaraları görünce onu evden kaçırır.

Zalim İstanbul Yeni Sezon İlk Fragmanı Yayınlandı! Nedim’in Dönüşü Muhteşem Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler