Ana SayfaDizilerPazartesi Dizileri 2020

İlgili Postlar

Pazartesi Dizileri 2020

Yeni yıla başlamamızla birlikte gelen diziler, devam eden diziler ve giden diziler gündemde yerini alıyor. Pazartesi Dizileri 2020 için en çok merak edilenlerden oluyor. Pazartesi Dizileri reytingleri de en diziler kadar merak ediliyor. Pazartesi günü dizileri tercih etmeyen diğer kanallarda salı hangi programlar var?

2019’da Biten Diziler

Pazartesi günleri hangi diziler var?

2020 yılının başlaması ile Pazartesi Dizileri de ayrı bir hal aldı. Star TV’de yer alan Sefirin Kızı ve Show TV’de yer alan Çukur  hep ilk iki sırayı alan yapımlar olarak dikkat çekiyor. Fox TV ekranlarında yer alan Yasak Elma ise senaryosuyla birlikte dizi setinde yaşanan gelişmeler ile de ön plana çıkmayı başardı ve ilk 2 sıradaki dizileri takip ediyor. TV8 ise O Ses Türkiye ile ekranlardaki yerini alıyor. ATV’de ise Kim Milyoner Olmak İster? isimli fenomen yarışma programı var. TRT1’de de önemli 3 dizinin karşısına Ocak 2019 itibarı ile başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür’ün yer aldığı Vuslat dizisini ekledi.

Salı Dizileri

Birbirinden iddialı yapımların yer aldığı pazartesi akşamları dizi olmayan kanallarda ise yarışmalarıyla ön planda olan TV8’de O Ses Türkiye, ATV ekranlarında ise bir başka yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? ve Kanal D ekranlarında ise film kuşağı yer alıyor.

Televizyon Ekranlarındaki Pazartesi Dizileri

Pazartesi günü ekranlarda şu an 4 dizi yer alıyor. Star TV’de Sefirin Kızı, Show TV’de Çukur, Fox TV’de Yasak Elma ve TRT1’de Vuslat yer alıyor ve reyting sonuçları sıralamasında daha üst sırada yer almak için yarışıyorlar.

Diğer Kanallarda Pazartesi Hangi Programlar Var?

4 kanalda yayınlanan pazartesi dizileri haricinde 3 kanalda da dizilerden farklı programlar yer alıyor. Uzun yıllardır ekranlarda olan fenomen yarışmalarda biri olan O Ses Türkiye TV8’de, önde gelen kanallardan bir diğeri olan ATV ve Kanal D pazartesi akşamları film kuşağı olarak belirlemiş durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler