Ana SayfaDizilerSefirin Kızı Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

İlgili Postlar

Sefirin Kızı Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

16 Aralık Pazartesi günü ilk bölümü ile Star Tv ekranlarında ilk bölümü ile izleyicisi ile buluşan Sefirin Kızı dizisi Ege’de yaşanan destansı bir aşk hikayesini anlatıyor. Sefirin Kızı dizisinin çekimleri 25 ekim cuma günü Muğla’da başladı. Sefirin Kızı oyuncuları ile dikkat çeken önemli bir proje olarak ekranlarındaki yerini aldı, Sefirin Kızı ile ilgili detaylar haberimizde.

Sefirin Kızı Yönetmeni

Sefer’in Kızı dizisinin yönetmen koltuğunda son olarak Sen Anlat Karadeniz dizisinde yönetmen olarak yer alan Emre Kabakuşak oturuyor.

Sefirin Kızı Yapımcısı ve Sefirin Kızı Senaristi

O3 Medya ve NGM Medya’nın ortaklaşa hazırladığı çok büyük bir prodüksiyon ile ekranlardaki yerini alan Sefirin Kızı dizisinin senaryosunu yönetmeni olduğu gibi daha önce Sen Anlat Karadeniz dizisinde de senaristliği üstlenen Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem ikilisi yazacak.

Sefirin Kızı Konusu

Sefirin Kızı, Ege Bölgesi’nde Muğla yöresinde çekiliyor. Sancar ile Nare isimli iki gencin dillere destan aşk hikayesi anlatılıyor. Sefirin Kızı dizisinde başrolleri ise Engin Akyürek ve Neslihan Atagül paylaşıyor.

Sefirin Kızı Oyuncuları

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler