Ana SayfaKimdirEsra Kızıldoğan Kimdir?

İlgili Postlar

Esra Kızıldoğan Kimdir?

Türk oyuncu ve aldığı rollerle büyük bir kitleye sahip olan Esra Kızıldoğan Kimdir? Esra Kızıldoğan kaç yaşında ? Esra Kızıldoğan aldığı roller nelerdir? Esra Kızıldoğan aslen nereli? Esra Kızıldoğan hangi burç? Esra Kızıldoğan hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

9 Kasım Doğumlu Ünlüler

Esra KızıldoğanKaç Yaşında? Esra Kızıldoğan Aslen Nereli? Esra Kızıldoğan Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Esra Kızıldoğan, 9 Kasım 1979 yılında İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Akrep burcudur.

Akrep Burcu Ünlüler

Esra Kızıldoğan Kimdir?

Ekranların sevilen oyuncularından birisi olan Esra Kızıldoğan, bugüne kadar çok farklı projelerde sevenlerinin karşısına çıktı. Sakin tavrı ve başarılı oyunculuğu ile sevilen bir isim olan oyuncu, aslen İstanbullu.

Esra Kızıldoğan İstanbul’da sürdürdüğü eğitimi sonrasında oyunculuğa yöneldi. Bu kapsamda ise ilk olarak İstanbul Üniversitesi’ni tercih eden Esra Kızıldoğan, burada tiyatro eğitimi almayı başardı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan ünlü oyuncu, böylece şöhretin kapılarını da araladı. Oyuncunun ilk deneyimi ise 2005 yılında gerçekleşti. Ekranlarla buluşması biraz geç olan Esra Kızıldoğan, ilk defa Beyaz Gelincik adlı dizide rol aldı. Dizinin çok tutması, oyuncunun da parlamasını sağlarken, bu proje sonrasında farklı teklifleri değerlendiren Esra Kızıldoğan, böylece ekranların aranan yüzlerinden de birisi olmayı başardı. Oyuncunun bugüne kadarki süreç içerisinde yer aldığı en önemli projeler ise şöyle; Masum, Ah Neriman, Yalan Dünya, Sultan, Leyla ile Mecnun, Bu Kalp Seni Unutur Mu? Zoraki Başkan, Bir Varmış Bir Yokmuş ve Beyaz Gelincik.

2017 yılı itibari ile Sevda’nın Bahçesi adlı dizide rol alacak. Bu dizide farklı bir karakter ile karşımıza çıkması beklenen oyuncu yeni sezon itibari ile yeniden televizyon ekranlarında olacak. Yer aldığı projelerde çok önemli isimlerle başrol oynayan Esra Kızıldoğan, yeni projesinde de Emre Kınay ve Sibel Can ile birlikte rolleri paylaşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler